SIM300 ενότητα επαναφέρει κατά τη δημιουργία πρίζα

P

phaedrus

Guest
Γεια σας, έχω ένα πρόβλημα με το μόντεμ SIM300 επαναφορά όταν δημιουργώ μια πρίζα χρησιμοποιώντας: AT + CIPSTART = "TCP", "xx.xxx.xxx.xx", "80" $ 0D. Το modem τροφοδοτείται από έναν προσαρμογέα τοίχο. Όταν κάνω δοκιμές μου με έναν υπολογιστή δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Όταν συνδέετε το μόντεμ με το μικρο του σκάφους, μόνο τότε το πρόβλημα θα συμβεί. Το τροφοδοτικό modem στις δύο περιπτώσεις είναι η same.All άλλες λειτουργίες (δηλαδή καθιστώντας / λήψη κλήσεων, τη δημιουργία ενός IP κλπ) εργάζονται επίσης ωραία με αυτόν τον πίνακα. Υποθέτω την επαναφορά του ρεύματος, γιατί παίρνω: RDY + CFUN: 1 + CPIN: ΕΤΟΙΜΟ περίπου 10 δευτερόλεπτα μετά να στείλω την CIPSTART εντολή. Οποιαδήποτε στοιχεία σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξω; Cheers.

καθορίσει yr specs τροφοδοτικό plss

Γεια σου, έναν προσαρμογέα του τοίχου DC τροφοδοσία μια αυτοδύναμη μόντεμ με ακριβώς το RS232 PINOUTs έφερε έξω σε 9 pin DSUB. Αυτό συνδέεται με το PC ή το μικρο του σκάφους. Όπως είπα και την ενότητα μόντεμ λειτουργεί τέλεια με το PC, αλλά όχι με το μικρο διοικητικό συμβούλιο. Και στις δύο περιπτώσεις το ίδιο προσαρμογέα τοίχο χρησιμοποιείται, χωρίς καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις παραμέτρων.

παρακαλώ αν chk yr microntroller πάρει επανεκκίνηση ....... έκανε u μετατρέψετε voltag επίπεδο, για να TTL;;;; κατά τη χρήση με microntroller

Ευχαριστώ για την απάντηση. 1) Δεν το μικροελεγκτή δεν παίρνει επαναφορά, ξέρω ότι επειδή έχω θέσει κάποιες LED για να ελέγξετε την κατάσταση RESET. 2) Το διοικητικό συμβούλιο έχει συνεργαστεί καλά με κάνει call, DTMF αποκωδικοποίηση με το ίδιο μόντεμ εδώ και αρκετό καιρό. Όπως είπα, το πρόβλημα προκύπτει μόνο όταν δημιουργώ μια πρίζα. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] Υπάρχει ένα μετατροπέα MAX επίπεδο chip για να 3.3V RS232 επίπεδα για το μόντεμ.

αν υιοθετών σας poperly εργασίας με τον υπολογιστή σας ..... και όχι ελεγκτή πάρει επαναφορά στην όταν ελεγκτή attech τότε μόνο πράγμα που έχει απομείνει είναι το πρόγραμμα ..... μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι dont ελεγκτής κολλάει όταν είναι ανοικτή υποδοχή, παρά να πάρει επανεκκίνηση ?????

Λοιπόν το πρόβλημα πήρε λυθεί αφού βραχυκυκλωθεί καρφίτσες 1/4/6 για το μόντεμ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back