Siemens C35 DTMF και RS232

S

Slemi

Guest
Hi all,

Ξέρει κανείς πώς να συνδέσετε Siemens C35 (ή A35, M35), έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν τα δύο σειριακή επικοινωνία (RS232) και ήχου (MIC εισόδου και εξόδου PHONES);

Ευχαριστώ!

PS: Θέλω σύνδεση με τη σελίδα, επειδή δεν έχω αρκετά στοιχεία για να κατεβάσετε τίποτα.

Ο σύνδεσμος Siemens C35 έχει τόσο σειριακή θύρα και ήχου καρφίτσες.Αλλά σειριακή θύρα είναι 3.3V επίπεδο λογική.Για να συνδεθείτε με τον υπολογιστή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο μετατροπέα επίπεδο.

Google Αναζήτηση για pin connector C35, θα έχετε κάποια απάντηση.Έχω το διάγραμμα καρφίτσα αλλά εσείς dont θέλετε να κατεβάσετε.

Το πρόβλημα είναι ότι, όταν χρησιμοποιώ RS232 Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ήχου και αντίστροφα.Οποιαδήποτε ιδέα;

Είστε σίγουροι ότι δεν είναι ανησυχητικά τα επίπεδα τάσης.Ειλικρινά έχω ποτέ δεν χρησιμοποίησε τις ήχου καρφίτσες στο κινητό.Έχω χρησιμοποιήσει το RS232 καρφίτσες δεν κανένα πρόβλημα.

Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο RS232 δεν έχω κανένα πρόβλημα, το έργο ΟΚ για μένα.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να πραγματοποιήσετε κλήσεις έναν τηλεφωνητή κλήσεων με μικροελεγκτή, αλλά και την ίδια στιγμή θα ήθελα να κάνει τους ήχους με μικροελεγκτή και αν ακούγεται αυτό θέλω να ακούσω για το άλλο τηλέφωνο.Είναι για τη μέτρηση της θερμοκρασίας, και με τη χρήση ορισμένων στοιχείων φλας μπορώ να αποθηκεύουν και να παίξει phonems να ακούσω τι θερμοκρασία είναι.I Tryed να χρησιμοποιήσετε σειριακό περίπτερο και ήχου, αλλά φαίνεται σε μένα, ότι όταν κάνω τις συνδέσεις με υποδοχή που κάνει έξοδο ήχου για την υποδοχή, εγώ βραχυκύκλωμα των γραμμών RS232, και αυτό είναι το πρόβλημα, γι 'αυτό ρωτάω αν κάποιος γνωρίζει πώς να συνδεθείτε με κάνει περίπτερο (ήχου και σειριακό) επικοινωνίες δυνατό.

Hi Slemi,

Είμαι με τη διαμόρφωση που χρειάζεστε που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την "παλιά" λόγοι τηλέφωνα Siemens δείτε το συνημμένο schematics (μόνο Audi μέρος).

ελπίδα αυτό βοηθά και τις καλύτερες ευχές
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Θα προσπαθήσω να χρησιμοποιείτε αυτό μαζί με αύξοντα καρφίτσες και θα δω τι θα συμβεί.Ευχαριστώ για τώρα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back