setup array + HFSS ... συμβουλές που απαιτούνται

R

Rf engineer

Guest
Αγαπητοί φίλοι σειρά από 2 δίπολα μπορούν β δημιουργήθηκε με την επιλογή εγκατάστασης σειρά από HFSS επιλογές. v υπάρχει ανάγκη να αναφέρω U & v φορείς και τις θέσεις των κυττάρων. Δεν κυττάρων κλπ. Αλλά πώς θα φτάσουμε resluts μας αν Wnt να πάρει πολύ pattren τομέα για 90 μοιρών από τη φάση δίπολα τρέφονται. Εμείς απλά είχε αναφέρει μόνο μία συγκεντρωμένων λιμάνι ... τώρα το πώς θα ρυθμίσετε το δεύτερο λιμάνι στο ίδιο μοντέλο. μπορεί κάποιος να προτείνει me.how έχουμε δημιουργήσει μια σειρά; 2-δ σειρά για το σχεδιασμό των 2 δίπολα, χωρίζονται σε 0,125 χιλιοστά. ελπίζω ότι το u θα με βοηθήσει. thx

Νομίζω ότι κατά τον ορισμό μιας πίνακα, τα αποτελέσματα εμφανίζονται να λαμβάνουν υπόψη την ίδια ρύθμιση και για ένα μόνο στοιχείο. Μπορείτε να το επιβεβαιώσετε αυτό, ελέγχοντας το κέρδος / ένταση πεδίου της κεραίας με και χωρίς την εγκατάσταση συστοιχίας. Αν το κέρδος είναι πάνω στο setup πίνακα, που του το δεύτερο λιμάνι υπόψη από μόνη της .. Ananth.

εάν το u μπορεί να μου στείλει HFSS αρχείο του ur δίπολο μπορώ να προσομοιώσει ν σας πω

akedar σας ευχαριστώ πάρα πολύ για να θεωρηθεί ότι το αίτημά μου. Αδελφός έχω χτίσει την σειρά και να επιλυθεί το πρόβλημα. Θα σας ζητήσει στο μέλλον για οποιαδήποτε βοήθεια.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back