Setup / Κρατήστε χρόνο παραβίαση - Συχνότητα dependancy

C

cherukukeshav

Guest
Γεια σου,

Μπορεί να μου πει κάθε φορέας γιατί holdtime παραβιάσεις δεν θα επηρεαστεί με αλλαγή στη συχνότητα.Αλλά setup παραβιάσεις του χρόνου θα εξαρτηθεί από τη συχνότητα.

Παρακαλείσθε να μου εξηγήσει τη σχέση της ρύθμισης χρόνου / κρατήστε χρόνο με τη συχνότητα.

- Ευχαριστούμε

μπορεί να είναι η εικόνα θα εξηγήσει;
Λυπούμαστε, αλλά χρειάζεται login για να δείτε αυτό το συνημμένο

Σκέψου του χρόνου που έχει συσταθεί ως συχνότητα εξαρτάται γιατί έχει να κάνει με τα δεδομένα, όταν φτάνει ...Δεν μπορούμε να έχουμε τα στοιχεία που φτάνουν ακριβώς όταν το αυξανόμενο άκρο προορισμού ρολόι πλησιάζει, διότι θα οδηγήσει σε metastability.Αυτή είναι μια σημαντική έννοια, όταν διέρχονται ρολόι τομείς, έναν τομέα όπου είναι πιο γρήγορη ή πιο αργή από την άλλη.Ρύθμιση του χρόνου είναι πάντα πριν από την αυξανόμενη ακμή του προορισμού flop.

Κρατήστε φορά έχει τόσο να κάνει με τα δεδομένα όταν φτάνει και περισσότερο να κάνει με τη στιγμή που θα φτάσει (μετά την αποτυχία
του προορισμού ενεργό ακμή) αφήστε το να παραμείνει σταθερή για κάποιο χρονικό διάστημα.Το διάγραμμα που θα σας βοηθήσει να δείτε αυτό.

Ευχαριστώ για την απάντηση,

Θα ήταν μεγάλη βοήθεια, αν σας εξηγήσω με ένα setup και κρατήστε παραβίαση παράδειγμα, όπου η συχνότητα με την αλλαγή που μπορούμε να αποφευχθούν setup παραβιάσεων, ενώ το ίδιο δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή με παραβίαση elimanation.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα μητρώο για την καταγραφή κάθε διαδρομή με χρονικό όριο του μητρώου με ένα ρολόι συχνότητα των 10 MHz.Consider ένα ρολόι άκρη σε χρόνο 0 κατά reg1 και ένα άκρο στο ρολόι του χρόνου 0.1us στο setup reg2.The έλεγχος θα είναι μεταξύ αυτών των δύο άκρων. Όμως, όταν η συχνότητα ποικίλλει ανάλογα τον διαθέσιμο χρόνο θα ήταν διαφορετική από 0.1us.But για τη διεξαγωγή έλεγχο που πραγματοποιείται για το ρολόι του χρόνου στο άκρο 0 σε reg2, ακόμη και αν οι αλλαγές συχνότητας, κρατήστε την επαλήθευση θα εξακολουθήσει να είναι σε χρόνο 0.So συχνότητα του ρολογιού έχει επιπτώσεις μόνο για την εγκατάσταση και δεν την κατέχουν

Ευχαριστώ,
jean

γειά σου φίλος,

Είναι ήδη περιγράψει με σαφήνεια μου στο ακόλουθο post.http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=335981&highlight=note αναμονή παραβιάσεις επικίνδυνες setup

cheers ..

SunilB
ASIC-dft.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back