Serie ρυθμιστή τάσης με NMOS ως συσκευή Πέρασμα

P

pelo

Guest
Γεια σου, είμαι εργασίας σχετικά με ένα on chip ρυθμιστή τάσης με ένα NMOS ως συσκευή περάσει Vcc = 3 Vreg = 1,6 έχω δει πολλές ρυθμιστή LDO με ΟΔΣ, αλλά όχι με NMOS, Γιατί;;;; Μπορείς να με βοηθήσεις να σχεδιάσει αυτό το ρυθμιστή;

Λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση σώμα του NMOS, είναι δύσκολο να πάρει Vreg = 1,6 υπό τον όρο της Vcc = 3.

Σκεφτείτε ότι για τη θέση σας! Αν χρησιμοποιώ μια NMOS ως συσκευή Pass, πώς μπορώ να κάνω την αποζημίωση του συστήματος; Θα ήθελα να έχει? PM = 60 ° & Γρήγορη απόκριση Πώς μπορώ να το κάνω αυτό; Ξέρετε κάποιες λύσεις για την επίλυση του σχεδιασμού μου;! Για βοήθεια, μπορώ να χρησιμοποιήσω μια συμμετρική ΟΤΑ ως ενισχυτής σφάλματος, 2 αντίσταση και NMOS θέλω να έχω κέρδος = 100dB, PM = 60 ° (@ χαμηλό ρεύμα), γρήγορη παροδική απόκριση, και η χαμηλή Χάρη Κατανάλωση ενέργειας από τον εκ των προτέρων! αφορά!

Μέγιστο φορτίο ρεύματος μου είναι 30mA μπορείτε να με βοηθήσετε με αυτό?

Κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει;;;;

Hey Πελοποννήσου, Κατ 'αρχάς δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το NMOS, λόγω της τάσης εγκατάλειψης. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ΟΔΣ λόγω των χαμηλών εγκατάλειψης. Drop-out καθορίζει και την αποτελεσματικότητα της σειράς LDO. Για την Op-amp, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα 2-στάδιο με το στάδιο της εισόδου είναι ένα διπλωμένο / κανονική cascode. Θα σας δώσει ένα κέρδος περίπου 60 ~ 70 dB. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αποζημίωση Cascode μέσα. Στο δεύτερο στάδιο μπορείτε να έχετε ένα Class AB κίνηση για τους οδηγούς NMOS. Θα έχετε μια καλύτερη απόδοση σκότωσε. Ένα μέγιστο ρεύμα 30 mA δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση, αρκεί να μπορούν να ζήσουν με τη διάταξη αφαίρεσης. Επίσης, το μέγεθος των τρανζίστορ NMOS περνούν μπορεί να μειωθεί βάσει της μαθητικής διαρροής σας. Τι είναι το καπάκι εξόδου σας; Θέλετε να έχουμε μια 0.1uF / 1 uF/4.7 uF φορτίο; Ποιο είναι το ΕΣΡ που ψάχνετε; Δοκιμάστε και να διαβάσετε τα δελτία όλων των πωλητών των διακριτών πυκνωτές και επέλεξε τις καλύτερες διαθέσιμες. Αυτό θα καθορίσει κυρίαρχο πόλο σας και το περιθώριο φάσης σας.

Γεια Vamsi Mocherla το πρόβλημά μου είναι ότι είμαι σχεδιασμό ενός chip με LDO έτσι μια capacito λιγότερο LDO (με εσωτερική αντιστάθμιση!) Δεν χρησιμοποιώ Εξωτερικές Capacitor, μόνο εσωτερικά μιας και ο πυκνωτής αξία πρέπει να είναι πολύ μικρή. Στη συνέχεια, για την τελεστικών 2 Στάδιο σας προτείνουμε μου για το σχεδιασμό ενός Class AB δίσκο, έχετε κάποιο χαρτί στο δίσκο τάξη ΑΒ; Σκεφτείτε τόσο πολύ για τη βοήθειά σας!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back