S-παράμετροι LCR-LC κύκλωμα

D

DeanM

Guest
Hi όλα, έκανα πρόσφατα ένα πείραμα εργαστηρίου στο s παραμέτρους. το εργαστήριο που περιγράφονται σε δύο δίκτυο θύρα ως εξής. LCR στη σειρά που ακολουθείται από LC παράλληλα με το έδαφος. Μέρος του πειράματος ήταν να προσομοιώσει τις παραμέτρους s σε LTspice. Μήπως ότι και να εκπονηθεί μια χαρά. Το επόμενο κομμάτι ήταν για την επαλήθευση των αποτελεσμάτων με το χέρι. Αυτό είναι το κομμάτι θα ήθελα να βοηθήσει με. Πρέπει να επιλέξετε μια συχνότητα και να υπολογίζουν το με το χέρι για να μάθετε ποια είναι η τάση εξόδου σε αυτή τη συχνότητα είναι. Γι 'αυτό και πρέπει να εργαστούν σε κάποιο είδος της συνάρτησης μεταφοράς για αυτό το κύκλωμα που θα μου επιτρέψουν να τεθεί σε μια συχνότητα και η LCR-LC αξίες και να πάρει την τάση εξόδου. Κάθε όργανο ξέρω τι, ή πώς να πάρω τη συνάρτηση μεταφοράς; Regards, Dean

Αν κατάλαβα καλά την περιγραφή σας, έχετε απλά ένα διαιρέτη τάσης με σειρά Z1 και Z2 προς τη γη. Z1 είναι η σειρά του L1, C1 και R1 Z2 είναι η παράλληλη της L2 και C2 Vout = Vin * Z2 / (Z1 + Z2), αν σας ενδιαφέρει μόνο στο μέτρο τότε | Vout | = | Vin | * | Z2 | / | Z1 + Z2 | Χρησιμοποιώντας το matematical μοντέλο του κατασκευαστικού στοιχείου σε συχνότητα: Z1 = j * w * L1 + 1 / (ι * w * Γ1) + R1 = (-w ^ 2 * L1 * Γ1 + 1 + ι * w * R1 * Γ1) / (ι * w * C1) Z2 = {j * w * L2 * [1 / (ι * w * C2 )]}/{ ι * w * L2 + [1 / (ι * w * C2 )]} = j * w * L2 / (-w ^ 2 * L2 * C2 +1) w είναι 2 * π * f νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να ablet να βρείτε την συνάρτηση μεταφοράς που χρειάζεστε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back