RTOS προσομοίωσης

E

enogogo

Guest
Πώς μπορώ να προσομοιώνουν τις εμπορικές RTOSs για τον υπολογιστή μου;Ι dont έχει ενσωματωμένες συσκευές.Ποια RTOS έχει ενσωματωμένο υπολογιστή CPU λιμάνια;

Σύμφωνα με τη γνωστή μου, σχεδόν όλα τα εμπορικά RTOSes έχουν προσομοιωτή που μπορούν να τρέχουν σε Windows και / ή Linux PC.Για παράδειγμα, Wind River vxsim της προσφοράς που μπορεί να λειτουργεί σε Windows και Linux.MG εφοδιασμού τον πυρήνα Sim.Και ...

Το πρόβλημα στην RTOS Προσομοίωση Hardware περίπτωση είναι η προσομοίωση: για παράδειγμα, πώς μπορείτε να προσομοίωση DMA Μεταφοράς;

Με τις καλύτερες ευχές

Αν αυτό, νομίζω ότι μπορείτε να αγοράσετε την έκδοση RTOS βασίζονται στο X86 arch.Έτσι μπορείτε να κάνετε σχεδόν verything για PC.

Σε Vxworks υπάρχει VxSim που μπορούν inturn προσομοιώσετε ur υλικού ανεξάρτητες ενότητες λογισμικού από τη Shell Script Host, ενώ το ίδιο θα συμπεριφερθεί το στόχο. Αλλά οι ενότητες που θα πρέπει να είναι προσβάσιμες με παγκόσμια μεταβλητές ...
Έτσι, δεν είναι αλήθεια ότι και επίκλισης προσομοιώσετε ur λογισμικό στο RTOS ...αλλά είναι αλήθεια ότι και επίκλισης ελέγξετε αν το υλικό είναι πλήρως εξαρτώμενο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back