RTOS αμφιβολία

K

Kannan

Guest
γεια,

Πήρα σύγχυση RTOS το πώς θα αντιδράσουν, όταν το έργο είναι προτίμησης συνέβη
και κάθε μία από τις διακόπτουν έχει συμβεί, θ donot ξέρω ακόμη ερώτησή μου
είναι σωστό ή μη.

Ευχαριστώ
G Kannan

Εάν η διακοπή είναι ανοιχτό, το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να διακόψουν τη διαδικασία.Αλλά αν το έργο επεξεργασία της διακοπής είναι χαμηλή προτεραιότητα, το λειτουργικό σύστημα θα μπορούσε να μεταφέρει τον έλεγχο στο έργο.

ενδέχεται να ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο RTOS που χρησιμοποιείτε.τα περισσότερα από αυτά αθλητισμού διαφορετικών αλγορίθμων προγραμματισμού ........
-F

πραγματικά η ερώτησή μου είναι, η χαμηλότερη προτεραιότητα έργο εκτελείται εκείνη τη στιγμή
ένα έργο υψηλότερη προτεραιότητα έρχεται και ένα externaal διακόπτουν επίσης έρχονται
τι θα happend;

Ευχαριστώ

I ll εξηγήσει σε άλλο τρόπο
για preemptive πυρήνα ISR αν συμβεί το έργο προτεραιότητας Χαμηλότερη αποθηκεύσετε το περιεχόμενο και η κίνηση του για να εργαστεί στη συνέχεια, όταν το ΔΑΜ ολοκληρωθεί αυτό το sheduler θα ελέγξει για το έργο της με τις προτεραιότητες και άλμα σε ύψιστη προτεραιότητα, όπως το πάει
όπως ucos είναι προτίμησης RTOS

καλά, εάν το έργο το οποίο προέρχεται έχει prioprity υψηλότερη από εκείνη που τη λειτουργία του (σε προτίμησης Scheduler) θα σώσει το πλαίσιο της λειτουργίας και εργασίας και εκτέλεσης της εργασίας με την υψηλότερη προτεραιότητα και επίσης για τη διακοπή των ΔΑΜ θα / να γεννούν το έργο την εξυπηρέτηση του Διακόψτε το νέο αυτό έργο θα είναι έτοιμη να τρέξει, αλλά δεν είναι μέχρι όλα υψηλότερη προτεραιότητα έργο έχει εκτελεστεί

χαιρετισμοί
Υποθέτω εξήγησαΠροστίθενται μετά από 26 δευτερόλεπτα:καλά, εάν το έργο το οποίο προέρχεται έχει prioprity υψηλότερη από εκείνη που τη λειτουργία του (σε προτίμησης Scheduler) θα σώσει το πλαίσιο της λειτουργίας και εργασίας και εκτέλεσης της εργασίας με την υψηλότερη προτεραιότητα και επίσης για τη διακοπή των ΔΑΜ θα / να γεννούν το έργο την εξυπηρέτηση του Διακόψτε το νέο αυτό έργο θα είναι έτοιμη να τρέξει, αλλά δεν είναι μέχρι όλα υψηλότερη προτεραιότητα έργο έχει εκτελεστεί

χαιρετισμοί
Υποθέτω εξήγησα

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back