RS485 Cable Installation

S

suromenggolo

Guest
Hi ..Θέλω να εγκατάσταση RS-485 καλώδιο σε διώροφο κτίριο, από τον υπολογιστή πλοίαρχο στη συσκευή slave κάθε πόρτες.ματιά στο σχήμα *. pdf

Μπορώ να εγκαταστήσω με αυτό.;, Παρακαλώ το σχόλιό σας και .. αναθεώρηση;

Ευχαριστώ για

Νομίζω ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αντιστάσεις τερματισμού στις δύο κόμβους κοντά στην τελευταία σκλάβος.
DrWho

Απολύτως.Απλά χρήσης αντιστάσεις τερματισμού (120Ω) και στα δύο άκρα της γραμμής.Αυτό θα ήταν το πιο σωστό-σκλάβοι σε κάθε όροφο.

VVV έγραψε:

Απολύτως.
Απλά χρήσης αντιστάσεις τερματισμού (120Ω) και στα δύο άκρα της γραμμής.
Αυτό θα ήταν το πιο σωστό-σκλάβοι σε κάθε όροφο.

Αυτός ο τύπος προσπαθεί να τρομάξει σας ..
Μην ανησυχείτε, έχετε alltogether <100μ του καλωδίου ..
Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι η στρέβλωση που προκαλεί αντιστάσεις ..βλέπε παρακάτω εικόνα ..

Χαιρετισμοί,
IanP

BTW ..
Φυσικά η αρχή αντίσταση στρέβλωση που πρέπει να συνδεθεί με 5 V ..
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Νομίζω ότι είναι differenct από τη θεωρία του καλωδίου καλώδιο RS485 εγκατάστασης, αλλά και για την αποτελεσματικότητα και την κατάσταση κτίριο, εγκατάσταση καλωδίων RS485 πρέπει να είναι ίδιο με αυτό.
από το PC master με RS232 -> μετατροπέα RS485 -> καλώδιο -> 'καλώδιο Τ' στο 1ο όροφο (30μ) και 2ος όροφος (30μ).καλώδιο κάθε ορόφου έχουν καλώδιο Τ να σκλάβος (2m).

Παρακαλώ το σχόλιό σας και .. αναθεώρηση;

Τοπολογίες του δικτύου, όπως το αστέρι ή δέντρο δεν συνιστώνται από το πρότυπο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το δίκτυό σας αποτελείται από μερικούς σκλάβους και λιγότερο από 100 μέτρα του καλωδίου δεν θα λειτουργήσει ..

IT WILL!

Εάν τα σήματα για το δίκτυο είναι αργή, οι άκρες είναι λίγο καιρό, και τρέχει το καλώδιο είναι σύντομη, τοπολογία δεν είναι ένα θέμα.
Απλά έχουμε κατά νου όσα ειπώθηκαν σχετικά με τη λήξη (ες) και να επηρεαστούν τα αποτελέσματα και θα είναι εντάξει ..

"Η Πρακτική Όρια της RS-485"
http://www.dmx512-online.com/ddloads/RS485.pdf

Χαιρετισμοί,
IanP

Oke., Χάρη IanP.
Ωστόσο, δεν συνιστάται από το πρότυπο, είναι το καλώδιο εγκατάστασης μου .. ΟΚ;
καλώδιο μήκους από τον πλοίαρχο να σκλάβος πρέπει να είναι <100 μέτρα, και όπου κάθε «καλώδιο Τ 'αυτό δεν είναι πρόβλημα.τι είναι αρέσει ..;

Από το σχέδιο σας δεν μοιάζει θα προσπαθεί να επιτύχει ρυθμό μετάδοσης bit από 35 mbps ..
Μην ανησυχείτε, σύντροφος, θα είναι εντάξει ..

Χαιρετισμοί,
IanP

Oke, θα μεταδίδουν δεδομένα με ρυθμό μετάδοσης bit 9600 bps μόνο, είναι UART standart ρυθμός λίγο από το PC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back