RS232 φάσμα

M

matelda

Guest
hi: πόσα μέτρα μπορώ να στείλω δεδομένα σε μορφή RS232 και πώς μπορώ να αυξήσουν το φάσμα σχέση με τις βέλτιστες matelda

Γεια σου, RS232C πρότυπο λένε: 15 μέτρα distans, ή με θωρακισμένο καλώδιο μέχρι 80 μέτρα σε 9600 bps, τι αφορά

Έχω χρησιμοποιήσει 2400baud για 100 πόδια χωρίς ιδιαίτερη σύρμα. Για μεγαλύτερες αποστάσεις (300 - 500feet), έχω χρησιμοποιήσει τρέχουσα βρόχους. Για περαιτέρω, θα μετατρέψει RS232 σε RS422 και το αντίστροφο. Με ότι έχω χρησιμοποιήσει για πάνω από ένα χιλιόμετρο σε υψηλές ταχύτητες.

Salam: thankx φίλους, αλλά θέλω να σας ρωτήσω πώς μια αύξηση της τάξης του RS232, αν συνήθιζα επαναλήπτες (buffer IC) νομίζω ότι είναι καλή ιδέα με τις καλύτερες ευχές matelda

Black Box πωλεί διάφορα διαλυτικά RS-232: http://www.blackbox.com/Catalog/Category.aspx?cid=381, 1452,1465 Η ANSI/TIA/EIA/-232 -F-1997 πρότυπο καθορίζει μέγιστη χωρητικότητα καλώδιο, όχι ένα μέγιστο μήκος. Στο προσάρτημα, δίνει μια υπολογισμού παράδειγμα με μια συγκεκριμένη χωρητικότητα καλώδιο, και φτάνει στα 15 μέτρα και 80 μέτρα, αλλά αυτά ισχύουν μόνο για το καλώδιο παράδειγμα. http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=88559 Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αγνοούν το πρότυπο και να χρησιμοποιήσετε υψηλότερη χωρητικότητα και υψηλότερες ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων, και εξακολουθούν να έχουν επιτυχή επικοινωνία.

[Quote = matelda] Salam: thankx φίλους, αλλά θέλω να σας ρωτήσω πώς μια αύξηση της τάξης του RS232, αν συνήθιζα επαναλήπτες (buffer IC) νομίζω ότι είναι καλή ιδέα για τις καλύτερες ευχές matelda [/quote] ο καθένας θα μπορούσε να σας Hellow λόγους να μου εξηγήσει τον τρόπο χρήσης buffer ic σε ένα κύκλωμα repeater; λόγους είναι σημαντικό. σας ευχαριστώ όλους TheSniper (+)

Γεια σου φίλους? η χρήση του IC BUFFER να αναμεταδότες για RS232 σήματα είναι ακριβώς η ιδέα γι 'αυτό θα χαρούμε πολύ αν κάποιος μπορεί να μας δώσει άλλη πρακτική ιδέα matelda

Ρίξτε μια ματιά στο αξίωμα RS232 μετατροπείς και επαναλήπτες τμήμα. Εάν χρειάζεστε μια πραγματικά μεγάλη επικοινωνιών απόσταση σε σειριακή λειτουργία, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε null modem. Ένα από αυτά τα συστήματα είναι σχεδιασμένα από τους μηχανικούς της εταιρείας μας, που χρησιμοποιούνται στην BTC έργο του αγωγού για τις μονάδες ανορθωτή.

Έχετε συνεστραμμένα καλώδια σας; Εάν χρησιμοποιείτε το κανονικό καλώδιο δεδομένων, όπως το hardisk αυτό που χρειάζεστε για να το στρίβει. Αν το στρίψιμο θα πάρετε περισσότερα ... Αν και λίγο Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back