RGB σήμα σε 15-pin και 9-pin D-sub

D

dkace

Guest
Γεια σας, θέλω να μετατρέψει το βίντεο σήμα RGB H για σειριακή. Ξέρω λίγα πράγματα για Επεξεργασία σήματος και θέλω μια χειρολαβή για να ξεκινήσει. Μπορεί anzone με καθοδηγήσει; Σας ευχαριστώ, Δ.

RGB σήμα αθλητικά, κάθε στοιχείο της εικόνας / βίντεο Κόκκινο αεροπλάνο = Ε = πράσινο αεροπλάνο G Μπλε αεροπλάνο Β = Τώρα έχουμε 2δ μήτρα υποθέσουμε Ε = [0 34 200 40 34 67 0 98 4 23 45 22 34 5 55 34] Μετατροπή 2δ σηματοδοτούν την 1δ σήμα από «Αποδομώντας την Ανεξάρτητη σήματα."
71_1162106960.jpg
Μπορεί επίσης να γίνει χωρίς sepearting τα R, G, B από Εξαρτήματα άμεσα με τη μέθοδο της αποδόμησης θεωρεί Robin

Γεια σου Robin, Αν καταλαβαίνω academicaly περιγραφή σας, δεν μπορώ να ακολουθήσουν πραγματικά όπως είμαι νέος στην επεξεργασία σήματος (ver, πολύ νέα). Έτσι, θα είναι πιο λεπτομερείς σε θέλω θέλω και ό, τι καταλαβαίνω: Έχω ένα σήμα βίντεο. Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: 1. Σήματος είναι allready separeted στον τομέα της Ε, Ζ, Β. 2. Σήματος βίντεο είναι ωμό. Υποθέτω ότι αυτό είναι που χρειάζεται, ώστε να διαχωρίζονται σε Ε, G, B η χρήση του πίνακα κλπ. Πώς μπορώ να εφαρμόσω την παραπάνω; είναι ένα έτοιμο ψηφιακός επεξεργαστής σήματος που κάνει τη δουλειά του εκεί; Μήπως έχω κάτι toprogram; Τι είναι αυτό. Σε ποια γλώσσα. Αν έχετε περισσότερη εμπειρία για αυτό παρακαλούμε να ενημερώσετε. Ευχαριστώ, Δ.

Γεια Dkace Αυτό είναι μόνο για τον προγραμματισμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Matlab για τη λειτουργία της αποδόμησης του σήματος 3D/2D έως 1δ σήμα είναι διαθέσιμο σε Simulink. Έχω εκπροσωπούνται σε μορφή μπλοκ χρησιμοποιώντας DSP blockset στο Simulink. Κωδικός μπορούν επίσης να genetated. Εάν το σήμα είναι RAW τότε μπορείτε άμεσα να χρησιμοποιηθούν για 3d 1δ μετατροπή γιατί θέλετε τα δεδομένα στη σειριακή 1D μορφή, δηλαδή και πάλι αυτό είναι για τον προγραμματισμό. Με τον τρόπο αυτό είναι το έργο σας. Αν είναι AVC τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε TMS320C62xx σειρά επεξεργαστών. και ITU-T συστάσεις ....... Θεωρεί Robin

Θέλω να οικοδομήσουμε μια κάρτα που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε σήμα RGB ή ακατέργαστη εικόνα βίντεο με σήμα ικανό να χρησιμοποιηθεί ως είσοδος σε οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή. Δεν ξέρω αν ο τίτλος είναι σωστό, αφού δεν είμαι σίγουρος ότι το σήμα εισόδου της οθόνης υπολογιστή είναι ένα RS232 ή κάτι άλλο. Σύμφωνα με την παραπάνω άποψη-και με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχω καμία εμπειρία στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος-Προσπαθώ να πλαισιώσει eith έργο μου τι πρέπει να μάθω και τι έχω έτοιμο προς χρήση. Έτσι, θα εκτιμούσα κάθε βήμα προς βήμα για να τελειώσει αυτό το μικρό έργο με περισσότερες γνώσεις σχετικά με τη μετατροπή του σήματος. Ευχαριστώ, Δ.

[Quote = dkace] Θέλω να οικοδομήσουμε μια κάρτα που μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε σήμα RGB ή ακατέργαστη εικόνα βίντεο με σήμα ικανό να χρησιμοποιηθεί ως είσοδος σε οποιαδήποτε οθόνη υπολογιστή. Δεν ξέρω αν ο τίτλος είναι σωστό, αφού δεν είμαι σίγουρος ότι το σήμα εισόδου της οθόνης υπολογιστή είναι ένα RS232 ή κάτι άλλο. Σύμφωνα με την παραπάνω άποψη-και με δεδομένο το γεγονός ότι δεν έχω καμία εμπειρία στην Ψηφιακή Επεξεργασία Σήματος-Προσπαθώ να πλαισιώσει eith έργο μου τι πρέπει να μάθω και τι έχω έτοιμο προς χρήση. Έτσι, θα εκτιμούσα κάθε βήμα προς βήμα για να τελειώσει αυτό το μικρό έργο με περισσότερες γνώσεις σχετικά με τη μετατροπή του σήματος. Ευχαριστώ, Δ. [/quote] Μπορώ να σας βοηθήσει όσον αφορά την προσομοίωση αφορούσε .... το οποίο έχω ήδη described.However μπορώ να δώσω μια ιδέα Πρώτον θέλετε να μετατρέψετε ένα ακατέργαστο τηλεοπτικό σήμα σε ψηφιακό σήμα σειράς (αν έχω δίκιο), αλλά το σήμα που χρησιμοποιείται για την αναλογική τηλεόραση είναι έτσι πρέπει να μετατρέψετε το ακατέργαστο τηλεοπτικό σήμα σε ψηφιακό σήμα χρησιμοποιώντας AtoD Convertor. (άρα θα πρέπει να μελετήσει για Α / Δ Μετατροπείς) Δεύτερον, πρέπει να μετατρέψετε το ψηφιακό σήμα σε κατάλληλη μορφή έτσι ώστε να μπορεί να εκπροσωπείται σε 800x600 ή 1024x768 ανάλυση. Θα πρέπει να μελετήσει για τηλεοπτικό σήμα NTSC ή PAL, ανάλογα με τη χώρα σας. Έτσι yourobjective θα πρέπει να είναι να μελετήσει τις κάρτες δέκτη τηλεόρασης. Θεωρεί Robin

ADC είναι η ειδικότητά μου από τότε που allready έχουν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ είναι έτοιμη να εκδοθεί για μια κυκλική Μετατροπές σε τεχνολογία 0.25μm. Μπορείτε να προτείνετε κάτι σχετικά με τις κάρτες συντονιστείτε τηλεόραση; Υπάρχει κάτι εδώ φορτώθηκε στον τομέα E-Book εκεί; Δ.

Εδώ έρχομαι με μια άλλη ερώτηση? Ας υποθέσουμε ότι δεν θέλω να γίνει σειριακή. Ας πούμε ότι θέλετε να μετατρέψετε είσοδο RGB σήμα εισόδου (3 έως 5 BNC βύσματα) σε 15-pin mini D-sub. Έχω να προσθέσω κάποια ενδιάμεσα περιβάλλον; Ή απλά εγώ asign καρφίτσες στο R, G, B, H, V γραμμές; Αν ναι, είναι κάθε οδηγό που σύμφωνα με την οποία καρφίτσα εκεί; Ευχαριστώ, Δ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back