RFID CARD READER αποστολή id στον κεντρικό σιδηροδρομικό

S

smartsun0

Guest
Γεια είμαι σχεδιασμό για την ανάπτυξη ενός RFID CARD READER το οποίο διαβιβάζει τα id σε κεντρικό σταθμό.βοηθήσει pl

ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο
http://instruct1.cit.cornell.edu/courses/ee476/FinalProjects/s2006/cjr37/Website/index.htm

Γεια

Ευχαριστώ

Θέλω να επεμβαίνω RF ID Card αναγνώστη να απομακρυσμένο διακομιστή με μεγάλο φάσμα ραδιοσυχνοτήτων μονοπάτι επικοινωνίας, το οποίο αποθηκεύει τα RFID λεπτομέρειες με τόπο και χρόνοκαμία ιδέα;

Οι περισσότερες ενότητες αναγνώστης χρειάζεται επεξεργαστή αντίστοιχα έναν υπολογιστή για να την ελέγχουν και να λαμβάνουν τα δεδομένα.Αλλά ένας αναγνώστης με σειριακή διασύνδεση θα μπορούσε να συνδέεται ουσιαστικά με μια σύνδεση Ethernet ή WLAN στο μετατροπέα RS232, μετακινώντας το καθήκον ελέγχου για το "κεντρικό σταθμό».Από μια σπονδυλωτή πτυχή του σχεδιασμού του συστήματος, μια έξυπνη σταθμό αναγνώστης RFID με διεπαφή LAN μπορεί να είναι καλύτερο.Αλλά δεν ξέρω τις απαιτήσεις σας.

Μήπως "μεγάλης εμβέλειας RF μονοπάτι επικοινωνίας" νοείται η διαδρομή RFID, π.χ. πρότυπο ISO 15693, ή με την ανακοίνωση της υποδοχής;

Γεια

Το έργο αυτό είναι που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση του φορτίου.

κάθε μονάδες RFID θα Fitts inthe φορτηγό φορτίου.

σταθμό βάσης θα επικοινωνούν μέσω GSM

Οι μονάδες RFID είναι αποτελείται από μια ετικέτα RFID GSM Modem

Το σύστημα πιθανότατα θα χρησιμοποιεί ένα ενσωματωμένο επεξεργαστή για να χειριστεί GSM επικοινωνίας, προεπεξεργασία και η ενδιάμεση αποθήκευση των δεδομένων ετικέτας (π.χ. για να μειωθεί ο χρόνος του αέρα).Σε περίπτωση ανακοίνωσης GPRS, θα μπορούσατε να έχετε μόνιμη σύνδεση διακομιστή δεν σε επιπλέον κόστος, αλλά θα πρέπει να είναι ενήμεροι των πιθανών προσωρινής απώλειας της επικοινωνίας.

Γεια σου,

Μπορείτε να δείτε το συνημμένο στην εισαγωγή RFID.
Λυπούμαστε, αλλά θα πρέπει να συνδεθείτε για να δείτε το συνημμένο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back