RFID χαμηλή συχνότητα και το εύρος ζώνης επιλογή

S

simon Yong

Guest
Θα πρέπει να κάνουμε προσομοίωση βάση για τη χαμηλή συχνότητα RFID.
προσομοίωσης είναι βασικό matlab και για το πώς θα χαρακτηρίζατε αυτή.
Γι 'αυτό θα προσομοιώνουν το διάγραμμα ακτινοβολίας των κεραιών, και ίσως είναι η smith chart.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι τι άλλο μπορώ να χαρακτηριστεί η προσομοίωση χαμηλής συχνότητας RFID;
δίπλα που, πώς προσδιορίζει την προσομοίωση σε χαμηλή συχνότητα τύπου;
Δεν
είμαι βέβαιος ότι το διάγραμμα ακτινοβολίας των κεραιών, είναι να μπορεί να προσδιορίζει την προσομοίωση σε χαμηλή συχνότητα;

θα ήθελα να γνωρίζετε ότι για την επιλογή μιας χαμηλής συχνότητας για το εύρος ζώνης στο πρότυπο RFID, 125kHz,

πόσες i% του εύρους ζώνης θα πρέπει να χρησιμοποιήσω;παρακαλώ να με βοηθήσει γιατί πραγματικά πρέπει να κάνουν τις πληροφορίες μου τελευταίο έτος του σχεδίου.
Ήμουν έξω από την ιδέα και τώρα τον πανικό.

Γνωρίζουμε ότι η εξουσία και μετάδοσης σήματος σε LF RFID σύστημα βασίζεται σε ένα μοντέλο μετασχηματιστή.Έτσι το μόνο που χρειάζεται είναι να εξομοιωθεί το συντελεστή ζεύξης μεταξύ αναγνώστη και ετικέτας κεραία κεραία.Στη συνέχεια, συνδυάζουν το συντελεστή ζεύξης κυκλώματος με τις άλλες παραμέτρους και στις δύο πλευρές του αναγνώστη και ετικέτας πλευρά, όπως και η αντίσταση εισόδου του αναγνώστη και ετικέτας antennna, φορτίου και ετικέτας.Μετά από αυτό, θα μπορείτε να δείτε την τάση και την ισχύ της ετικέτας γίνεται.

Το διάγραμμα ακτινοβολίας των κεραιών σε LF RFID συστημάτων δεν είναι πολύ χρήσιμη, διότι θα αλλάξει από τόπο σε τόπο με την απόσταση από την κεραία όσο διάστημα η μετάδοση της ισχύος συμβαίνει κοντά στο εσωτερικό πεδίο.

Όσον αφορά το εύρος ζώνης, θα πρέπει να το ελέγξετε στο σχετικό πρότυπο ή πρωτόκολλο.Να δώσουν προσοχή στην ποιότητα παράγοντα των κεραιών να satistify μετά το εύρος ζώνης.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back