RF & Modulation

G

Guest

Guest
Ένα πράγμα ακόμη σύγχυση μου.Πόσο διαφορετική ακουστική συχνότητα σε Παράλληλα διαμορφώνει μόνο φέρουσα συχνότητα.Θέλω να πω ένα 100MHz FM πομπός εκπέμπει μουσική, μουσική περιέχει ακουστικής συχνότητας από 1kHz έως 18KHz, οπότε η ερώτησή μου είναι πώς μια πολλαπλή ακουστικής συχνότητας διαμόρφωσης ενιαίας RF μεταφορέα σε ίδιο χρόνο.

Γεια σου,
ITZ δυνατό για την αυξομείωση Αρ. συχνότητες διαμόρφωσης μιας ενιαίας carrier.However, το χρόνο και χώρο freq.domain περιγραφές θα είναι λίγο περίπλοκο.
Η διαμόρφωση δείκτη καθορίζεται χωριστά για την υπόθεση αυτή και, επίσης, τη δύναμη και την τρέχουσα requirements.Lotz των βιβλίων στη λογοτεχνία εξηγήσουν αυτές τις έννοιες.
Χαιρετισμοί
Bhanumurthy.

Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος για να «βλέπει» η διαδικασία είναι η διαφοροποίηση ως προς τη χρονική τομέα: έτσι, ένα μήνυμα (ακουστικό) ρυθμίζει FM δηλαδή ο μεταφορέας.instat άμεσα για την φάση του μεταφορέα έχει αλλάξει από την αυξομείωση σήματος.

Ελπίζω ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει.

Αντίο

Ποιο είναι
το πρόβλημα που έχουν με τη διαμόρφωση ενός σύνθετου σήματος RF μεταφορέα.Μια FM διαμορφωτή μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά με ένα σύνθετο σήμα, με ένα ενιαίο σήμα κλήσης.

Θα δοθεί FM για παράδειγμα.Μπορεί να είναι οποιοδήποτε τύπο της διαμόρφωσης FM, AM, SSB, PM ή οποιαδήποτε άλλη.Πόσο διαφορετική συχνότητα ήχου ρυθμίζει μία μόνο φέρουσα συχνότητα σε ίδια στιγμή.Ας υποθέσουμε ότι όταν μια φέρουσα συχνότητα είναι απασχολημένος με 1kHz ήχου επίσης πως σύμφωνα με άλλες ακουστικής συχνότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Κωδικός Warrior έγραψε:

Ένα πράγμα ακόμη σύγχυση μου.
Πόσο διαφορετική ακουστική συχνότητα σε Παράλληλα διαμορφώνει μόνο φέρουσα συχνότητα.
Θέλω να πω ένα 100MHz FM πομπός εκπέμπει μουσική, μουσική περιέχει ακουστικής συχνότητας από 1kHz έως 18KHz, οπότε η ερώτησή μου είναι πώς μια πολλαπλή ακουστικής συχνότητας διαμόρφωσης ενιαίας RF μεταφορέα σε ίδιο χρόνο.

Ναι, ηχείο, μικρόφωνο, τα αυτιά μας απάντηση στις διάφορες ήχου σε συχνότητα ίδια στιγμή thats ό, τι θέλω να μάθω πώς είναι δυνατόν.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back