rf κάθε εμπειρογνώμονα εδώ

Z

zeerum

Guest
γεια
IMA υπολογιστή και κάνουν μεταπτυχιακά αρχιτεχνίτες rf επικοινωνιών
μας δόθηκε λίγο έννοια της rf και στη συνέχεια δίνεται μια αποστολή η οποία ασκεί το 80 τοις εκατό των βαθμών
δεδομένου ότι έχω μια στρωμνή υπόβαθρο στον τομέα αυτό, ώστε μπορεί κανείς να με βοηθήσει και με τις βασικές έννοιες σε θέματα σχεδιασμού ... υπάρχει ένα με τον οποίο μπορούμε να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα;
Έχω πολύ λίγο χρόνο για να διαβάσει βιβλία σχετικά με αυτό, καθώς υπάρχουν τέσσερα ακόμη άτομα, αλλά ... γι 'αυτό σας παρακαλώ dont με ενημερώσετε για να διαβάσετε για τις μέχρι τώρα ...... im ανάγνωση για αυτό, αλλά κάνει κάτι περισσότερο από επίκλισης που προκαλούν u ξέρω ότι θα επηρεάσει και άλλα θέματα
ώστε κανείς;

Δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος γύρω ανάγνωση σχετικά με το θέμα? Ίσως θα εξετάσει εγκατάλειψη μιας από τις άλλες κατηγορίες;Καλή τύχη!

Γιατί πιστεύεις RF & Μικροκύματα μπορεί να μάθει, χωρίς μελέτες;Δεν υπάρχουν συντομεύσεις ...

Γεια σου Zeerum, τι βοήθεια θες από μας;;

σχετικά με τις συντομεύσεις δεν αγαπητέ
εμείς dont έχουν βασικές γνώσεις του τομέα ... έτσι έπρεπε να μας διδάξουν γι 'αυτό, πριν μας το καθήκον να εκτελέσει .... ήμασταν εντελώς clueless όπου να ξεκινήσει από όταν ήμασταν ανατεθεί αυτό το καθήκον .... n it wasn't μαζί μου μόνο .... κάθε σώμα ήταν στην τάξη διέρχεται ίδια κατάσταση

anyways .... thnx ανορθωτής για την ενθαρρυντική απάντηση ... Θα μετά ma προβλήματα στην επόμενη απάντηση, το m που δεν έχουν προδιαγραφές μαζί μου τώρα

Γεια σου
και έχουμε σχεδιάσει ένα ενιαίο superhet δέκτης των οποίων αν αποδειχθεί 380 MHz

τώρα πρέπει να σχεδιάσουν ένα πομπό .. η φέρουσα συχνότητα που μας δόθηκε ήταν στις προδιαγραφές 2.4GHz .... n σχεδιάσαμε μας superhet σύμφωνα με αυτό
τώρα υπάρχει μια διαφορά στην ομάδα μας για την συχνότητα της διαφοροποίησης ... δύο παιδιά πούμε ότι χρειάζεται να κλιμακώσει πραγματική δυφιορεύματος με συχνότητα δηλαδή αν πω ότι θα ληφθούν shouldnot φέρουσα συχνότητα είναι 2.4GHz, αλλά αντίθετα θα πρέπει να λάβει τη 380MHz όπως και στην εργασία μας superhet συχνότητα 380MHz
και άλλα παιδιά που διαφωνούν με
u μπορεί να με βοηθήσει με αυτό που εγώ ο ίδιος μ σύγχυση ... πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι 2.4GHz, αλλά αν μ λάθος παρακαλούμε να επεξεργαστεί τον τρόπο με τον οποίο

Μπορείτε να διαμορφώνει το σήμα με τη χρήση, αν και αν σας superhet χρησιμοποιείται μόνο για ένα ενιαίο φορέα.Θα είναι όμως ένα πρόβλημα, εάν υπάρχουν περισσότεροι από 1 αερομεταφορείς.Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να μετατροπέα συχνότητας downconvert το RF μεταφορέα στο ΑΝ.

Προτείνω να πρέπει να διαβάσουν ένα απλό βιβλίο ή άρθρο που εισάγει την έννοια της RF,
κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το RF σαφώς εδώ ... ξέρετε είναι περίπλοκο τομέα όπως ο τομέας σας ..χρειάζεστε περάσετε λίγο σε αυτό.

Αν ο δέκτης άκρου έχει σχεδιαστεί ώστε να λαμβάνει 2,4 GHz, η φέρουσα συχνότητα του πομπού να είναι καλύτερα 2.4GHz.Είτε έχετε να 2.4GHz μέσω ΕΑΝ ή άμεση διαφοροποίηση του εμπορίου είναι ένα σχεδιασμό off.Έχοντας ένα ΑΝ απαιτεί περισσότερα μέρη, π.χ., μίξερ, φίλτρα, κ.λπ., αλλά το θέμα LO διαρροής δεν θα είναι σχεδόν τόσο σκληρή ως άμεση μετατροπή σε 2,4 GHz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back