[req] το ic έχει κάποια ερώτηση πότε εξουσία;

S

staric

Guest
Το μέγιστο φορτίο ρυθμιστής ρεύμα είναι 500mA.Δεν μπορεί να πάει σε σταθερή κατάσταση σε ορισμένες φόρτωσης κατά τη διάρκεια 150mA ~ 200mA για την εξουσία, όταν ξαφνικά.Αλλά είναι σταθερή δύναμη όταν εφαρμόζεται με αργό ρυθμό.Και η φόρτιση είναι μεγαλύτερη από 200mA, είναι ΟΚ.Ποια είναι η πιθανή αιτία;Ευχαριστώ.

ρυθμιστή τάσης ...κάθε ρυθμιστική τάση δηλαδή να μιλάμε για
5v@1.5 εξόδου ενισχυτή χρειάζεται αντίσταση ενός «παραλληλισμό κόφτης» σε σειρά με την ρυθμιστική καρφίτσα προμήθεια εισόδου

ακόμη και αυτό το ελάττωμα στον τρόπο σκέψης creaps σε μοναδικά σχέδια μου και εγώ ξέρω λάθος του
και πώς να το επεξεργαστεί

Δείτε για τα μαθηματικά (είμαι σε τρομερή μαθηματικά σήμερα)έτσι πρέπει να εργαστούν από αυτό
Θυμάμαι πάντα τον κανόνα του 23 23 Ε είναι μια καλή τιμή για 1 amp @ 5V ως ένα παραλληλισμό περιοριστή για 9 - 10 εισροών προσφοράς κατά
δοκιμάστε αυτό και ελέγχει εσείς dont έχει πάρα πολύ στατική capacitance

αν η κύρια psu είναι 5v ή 12 προσπαθούν να μειώσουν τις ρυθμιστικές resoviour πώματα λίγο

ίσως μια επαναφορά γραμμή somwhere αυξηθεί πάρα πολύ αργά κτλ ...

ρίξτε μια ματιά μερικά χρόνους όπως αυτό

ταλαντωτές ESP

Επεξεργασία ...μετά από λίγη σκέψη
ανεβάσετε ένα μέρος κυκλώματος αφήνει να δει το στάδιο της ρυθμιστικής αρχής και αυτό που προμηθεύει είναι καλύτερο ...ως αρχείο jpg είναι καλύτερη (psp χρήση i (βαφείο pro))

staric έγραψε:

Το μέγιστο φορτίο ρυθμιστής ρεύμα είναι 500mA.
Δεν μπορεί να πάει σε σταθερή κατάσταση σε ορισμένες φόρτωσης κατά τη διάρκεια 150mA ~ 200mA για την εξουσία, όταν ξαφνικά.
Αλλά είναι σταθερή δύναμη όταν εφαρμόζεται με αργό ρυθμό.
Και η φόρτιση είναι μεγαλύτερη από 200mA, είναι ΟΚ.
Ποια είναι η πιθανή αιτία;
Ευχαριστώ.

Όταν η εξουσία ξαφνικά και φορτίο είναι 150mA ~ 200mA, δοκιμή και Σστις Iout.Ανάλυση λειτουργία του IC, αν άλλα μπλοκ προστασίας έχει επίδραση ή μη.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back