req βοήθεια: αυτό είναι το πιο κατάλληλο εργαλείο προσομοίωσης;

C

chuan556

Guest
Θα ήθελα να προσομοιώνουν το απλό κύκλωμα, όπως στο συνημμένο, αλλά ξέρω που το λογισμικό είναι κατάλληλο αν πρέπει να χρησιμοποιούν hfss, speed2000, ansoft 2D/3D ...
(μωβ είναι επίπεδο αναφοράς και λευκό είναι επιπέδου σήματος)
δώστε τα pro / con του λογισμικού ή να μου δείξεις πού θα πρέπει να αναφέρονται σε εμένα και την παροχή συμβουλών.
Με τον τρόπο πού μπορώ να πάρω ένα φροντιστήριο που μας διδάσκει πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό;
ευχαριστώ.

αν κύκλωμα σας είναι ηλεκτρικά ..Νομίζω ότι Orcad SPICE είναι το πιο suitlable ηλεκτρικό εργαλείο προσομοίωσης ...

είναι το κοστούμι καρύκευμα για κύκλωμα ή απλά ένα μόνο συστατικό;

Spice είναι κατάλληλο για τα κυκλώματα, αναλογικά κυκλώματα.Υπάρχουν δύο, imho, πολύ καλά εργαλεία:
Cadence PSPICE και Synopsys HSPICE.
Αν θέλετε να προσομοιώνουν ψηφιακά κυκλώματα, χρήση Modelsim από Mentor
Και για Signal Ακεραιότητα για PCB με ψηφιακά κυκλώματα, χρήση Hyperlynx από Mentor

τι εργαλείο πρέπει να χρησιμοποιήσω για την προσομοίωση ενός στοιχείου; όπως πυκνωτή, θα ήθελα να γνωρίζω την επιβάρυνση που αποθηκεύονται σε αυτό, πώς;

chuan556 έγραψε:

τι εργαλείο πρέπει να χρησιμοποιήσω για την προσομοίωση ενός στοιχείου; όπως πυκνωτή, θα ήθελα να γνωρίζω την επιβάρυνση που αποθηκεύονται σε αυτό, πώς;

Spice και electrnics πάγκο δεν θα μιμηθεί το trasnsmission επιπτώσεις γραμμή.Δεν μπορείτε να θέσει σε μήκος της γραμμής, διηλεκτρική σταθερά της πλακέτας κλπ.

Να προσομοιώσουν ότι το μπαχαρικό θα έχετε να κάνετε με το χέρι ενός μοντέλου, συμπεριλαμβανομένης επαγωγή της τροχιάς, χωρητικότητα στο έδαφος κ.λπ.At low frequencys you can ignore such effects. Σε υψηλές freqencys χρειάζεστε έναν προσομοιωτή γίνει για τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων.

Αν θέλετε να εργαστείτε σε mathmatical επίπεδο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το MATLAB / Simulink.

Επιθυμώ να έχω ένα εργαλείο προσομοίωσης που θα λαμβάνουν υπόψη την επίδραση της γραμμής μεταφοράς και έτσι κάθε περαιτέρω πρόταση;

και ποια είναι η χρήση των ηλεκτρονικών ultiboard από πάγκος εργασίας;
Τελευταία επεξεργασία από chuan556 στις 11 του Φεβρουαρίου 2006 16:45? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

υπάρχει κάτι που ονομάζεται "ultiboard";
ό, τι ξέρω, είναι αυτό που κάνω:
Simulink: κυκλώματα ελέγχου, μαθηματική ανάλυση, επεξεργασία και μετάδοση σήματος ...SPICE: for little circuits using transistors and semiconductors (it is much mors powerful, but i don't have a better license) ΠΡΩΤΕΥΣ: για τα κυκλώματα συμπεριλαμβανομένων μικροελεγκτές (αλλά έχει μια κακή εργονομία!!)
Ελπίζω, ότι βοηθάει.

τι είναι το καλύτερο λογισμικό για το ηλεκτρικό κύκλωμα με διαφορετικά στρώμα;

Φαίνεται ότι ψάχνετε να προσομοιώνουν τα ίχνη,
τρύπες, κλπ επιπτώσεις στο κύκλωμα.Δεν υπάρχει σημείο
την προσομοίωση αυτό το απλό κύκλωμα στο SPICE, workbecnh, κλπ.
Δύο από τις πιο χρησιμοποιούνται για αυτό το είδος προβλήματος είναι
HFSS ή ΚΣΑ.Υπάρχουν άλλοι επίσης.Πολύ ακριβά
αν ψάχνετε για ένα ελεύθερο λογισμικό υπάρχουν για
γνώσεις μου.

Γεια σας, Έχουμε Mentor ICX για την ενιαία γραμμή ανάλυση Ακεραιότητα.Επίσης, αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα EMI, έχουμε ΕΝΙ Stream για την ΕΜΙ Check & Resonace ανάλυση στο στάδιο του σχεδιασμού PCB.

Σε ευχαριστώ,

Henry Uechi
PWB America, Inc
Anaheim, California

henryue έγραψε:

Γεια σας, Έχουμε Mentor ICX για την ενιαία γραμμή ανάλυση Ακεραιότητα.
Επίσης, αν έχετε οποιαδήποτε προβλήματα EMI, έχουμε ΕΝΙ Stream για την ΕΜΙ Check & Resonace ανάλυση στο στάδιο του σχεδιασμού PCB.Σε ευχαριστώ,Henry Uechi

PWB America, Inc

Anaheim, California

Αυτό είναι ένα πρόβλημα γραμμής μεταφοράς, όπως jallem επεσήμανε.Θα ήθελα να συστήσω Ansoft Maxwell 2D.

antonio_iea έγραψε:

Αυτό είναι ένα πρόβλημα γραμμής μεταφοράς, όπως jallem επεσήμανε.
Θα ήθελα να συστήσω Ansoft Maxwell 2D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back