Req: Υπηρεσία εγχειρίδιο για Tektronix 2211 παλμογράφο

F

FoxyRick

Guest
Γεια σε όλους, Καθένας πήρε ένα εγχειρίδιο για την υπηρεσία Tek 2211 σε συνδυασμό αναλογικού / ψηφιακού πεδίο αποθήκευση »; Ορυχείο λειτουργεί γενικά εντάξει, αλλά το ίχνος βαθμονόμησης φαίνεται φτωχή και κυματομορφές δεν κλειδώνετε πάντα ωραία και μερικές φορές να εξετάσουμε λίγο ασαφή ». Cheers, FoxyRick.

γεια FoxyRick έχω Tektronix 2215 εγχειρίδιο, αν είναι κάποια βοήθεια για να ανεβάσετε UI. είναι περίπου 13MB συμπιεσμένο και είμαι χρησιμοποιώντας ένα dial-up σύνδεση, αλλά μπορώ να διαχειριστεί το ανεβάσετε αν μπορεί να βοηθήσει u. τις καλύτερες ευχές

Γεια sawwa7, Ευχαριστώ για την ευγενική προσφορά, αλλά είναι ένα πολύ διαφορετικό «πεδίο, παρά τη στενή τους αριθμούς. IIT θα μπορούσε να είναι παρόμοιο με το πεδίο εφαρμογής του 2212 », που φαίνεται παρόμοια είδη, μόνο με τα διαφορετικά κομμάτια, όπως μια παράλληλη θύρα και GPIB αντί της σειριακής θύρας μου. Έχω μερικά εγχειρίδια υπηρεσία που θα μπορούσε να καταλήξει προσπαθούν να κάνουν χρήση της για την άρση, αλλά κανένα από αυτά δεν ταιριάζει πραγματικά. Θα καταλήξετε πιθανώς να κάνει ένα "το παίζω και να δούμε τι θα συμβεί". Το 2211 είναι λίγο ασυνήθιστο. Είναι το πεδίο εφαρμογής 50MHz αναλογική », με ένα 20ms / s ψηφιακή αποθήκευση καθώς και χωρίς καθυστέρηση timebase δυστυχώς. Τις καλύτερες ευχές μου, FoxyRick.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back