reguleted παροχή ρεύματος με LM2576

L

luckym

Guest
Γεια σας. Είμαι κτίριο ρυθμιζόμενη παροχή ρεύματος με LM2576 (εικ. 1). Λειτουργεί ΟΚ, αλλά όσον αφορά τις θέσεις όρια (max / min τρέχουσα) συμπεριφέρεται άσχημα (pict. 2 και 3) (κίτρινο (Α) κανάλι τάσης στην έξοδο από την IC και μπλε (B) είναι η τάση στο FB). Αυτό συμβαίνει τη στιγμή το τρανζίστορ είναι απενεργοποιημένο ή ON και υπάρχουν αυξομειώσεις στην γραμμή FB. Νομίζω ότι το πρόβλημα προκαλείται από τις αιχμές του FB. Οι ακίδες είναι στον ακροδέκτη εξόδου, επίσης, (εικ. 4). Θέλω να το χρησιμοποιήσετε με επαγωγικό φορτίο (πηνίο βαλβίδας). Και αν μπορώ να συνδέσω επαγωγικό φορτίο το πρόβλημα θα επιδεινωθεί. Δεν έχω συνεργαστεί με εναλλαγή PS αλλά και τόσο χάρη για οποιαδήποτε συμβουλή. αφορά Michal

- Προσπαθήστε να αφαιρέσετε 10nF από την εξίσωση .. - Βεβαιωθείτε ότι "όλοι οι λόγοι» είναι συνδεδεμένοι σε διαμόρφωση STAR, όπου GND το LM2576 είναι το κεντρικό σημείο .. - Προσθήκη καλύμματα μεταξύ 14 και-3V και GND και-3V .. - Προσθήκη 10kΩ μεταξύ (+) και 0.1Ω .. Regards, IanP

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω κάνει κάποιες αλλαγές σύμφωνα με τις συμβουλές σας, έχει βελτιωθεί. Αλλά δεν είναι ακόμα εντάξει. Γιατί θα πρέπει να αφαιρέσετε το 10n καπάκι; Είναι στην αρχική σχηματική http://www.national.com/an/AN/AN-946.pdf .

«Δοκιμάστε και την Επαλήθευση" .. Αν 10nF δεν λειτουργεί δοκιμάστε άλλες επιλογές: 1nF, 100pF ή τίποτα .. Δύο άλλα πράγματα: - εισόδου και εξόδου (μF ηλεκτρολυτικές) καλύμματα πρέπει να είναι πολύ χαμηλή ΤΚΕ .. - αν Προτίθεμαι να συνεργαστώ με επαγωγικά φορτία που μπορεί να εξετάσει την προσθήκη Schottky (3-5A) δίοδο σε σειρά με την παραγωγή, κάτι σαν αυτό: έξοδος => δίοδος => φορτίο .. Regards, IanP

ευχαριστίες, τόσο το καλύτερο καλύμματα βοήθησε.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back