reflectarray προσομοίωσης

F

fengzujian

Guest
Γεια σου φίλος! Υπάρχει κανείς να farmilar με reflectarray, ή έκανε κάποιο χρήσιμο έργο εκεί πριν, μπορεί να μου δώσει κάποια βοήθεια για την προσομοίωση της.

δυνατόν CST. του Έχω την προσομοίωση 24 εκατοστών * 24 εκατοστά και μόνο reflectarray στρώμα με ένα κέρατο για τις ζωοτροφές στο συγκρότημα X. πάρει 3 ώρες για την προσομοίωση.

[Quote = fengzujian] Γεια σου φίλος! Υπάρχει κανείς να farmilar με reflectarray, ή έκανε κάποιο χρήσιμο έργο στο παρελθόν, μπορεί να μου δώσει κάποια βοήθεια για την προσομοίωση της. [/quote] Γεια σου, τι είδους u κυττάρων reflectarray θέλετε εκεί; DRA, microstrip, άνοιγμα σε συνδυασμό, μεταβλητή σχισμή στο έδαφος, περιστρέφεται στοιχεία, σε συνδυασμό εγγύτητας, στοιβάζονται, πολυστρωματικών πολωμένοι, ή γραμμική πόλωση pls να περιορίζεται σε cerian ένα όπως θα μπορούσαμε να βοηθήσουμε αφορά

Είμαι, επίσης, συνεργάζεται με reflectarrays .. Έχω χρησιμοποιήσει HFSS και IE3D για την προσομοίωση των συστοιχίες που αποτελούνται από μεταλλικά επιθέματα και τα φρουτάκια ..

hi aamir064 ως u ξέρει το reflectarray έχει κύριο μειονέκτημα ότι είναι το περιορισμένο εύρος ζώνης κάποια χαρτιά μιλήσουμε για τη βελτίωση της μειονέκτημα ότι οποιεσδήποτε ιδέες θα είναι καλός φίλος εδώ για συζήτηση, θα μπορούσε να pls ανεβάσετε οποιοδήποτε αρχείο προσομοίωσης υπό IE3d ότι θα μπορούσε να βοηθήσει τι r τα βήματα της μοντελοποίηση σε IE3D (λιμάνι, τοίχοι) ούτω καθεξής αφορά

καλά σε IE3D έχω χρησιμοποιήσει τη διέγερση επίπεδο κύμα και δεν οριακές συνθήκες .. Έχω χαράσσεται το διάγραμμα ακτινοβολίας στο E και H αεροπλάνο. Προς το παρόν έχω προσομοίωση ενός 16x16 κύτταρο μη ομοιόμορφη μπάλωμα αντανακλούν array@12.5 GHz. [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 1 λεπτό: [/color] [/size] ποια είναι τα χαρακτηριστικά με τα οποία εργάζεστε;

hi aamira064 ευχαριστώ για ur απάντηση θα ήθελα ρωτήσω αν IE3d θα μπορούσε να πάρει το οικόπεδο φάση των κυττάρων, όπως HFSS, CST; Αυτή είναι η ερώτησή μου θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω κέρατο τροφοδοσίας με ποικιλία σε ie3d; i χρήση CST στην προσομοίωση μου, χρησιμοποιήστε πλήρη δομή μέχρι 31 * 31 κύτταρα να χρησιμοποιήσω όλους τους στο σχεδιασμό DRA μου (διηλεκτρικό αντηχείο κεραία) αφορά abdulhady

Ι dont πιστεύω ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιούν ζωοτροφές κέρατο στο IE3D επειδή λειτουργεί για επίπεδες δομές ... αλλά κι εγώ είμαι ενδιαφέρονται για προσομοίωση reflectarrays με διέγερση κέρατο .. Αν κάποιος έχει experiance και ένα έργο δείγμα .. παρακαλώ μετοχή.

[Quote = aamir064] Ι dont πιστεύω ότι μπορεί κανείς να χρησιμοποιούν ζωοτροφές κέρατο στο IE3D επειδή λειτουργεί για επίπεδες δομές ... αλλά κι εγώ είμαι ενδιαφέρονται για προσομοίωση reflectarrays με διέγερση κέρατο .. Αν κάποιος έχει experiance και ένα έργο δείγμα .. παρακαλώ μετοχή. [/quote] Γεια σου, το κύριο ερώτημα είναι πώς u πάρει το οικόπεδο αριθμός φάση έναντι διάσταση κυττάρων σε IE3D Αυτή είναι η ερώτησή μου; στο ΚΣΑ, HFSS είναι τόσο εύκολο να πάρει ότι

Γεια abdoeng, :) Έχετε προσπαθήσει να βάλει την φάση περισυλλογής για ένα μόνο κύτταρο μονάδα με πλάγια προσπίπτοντος κύματος σε CST; Ευχαριστίες

[QUOTE = winsonwhy? 793575] Γεια abdoeng, :) Έχετε προσπαθήσει να βάλει την φάση περισυλλογής για ένα μόνο κύτταρο μονάδα με πλάγια κύμα περιστατικό στο ΚΣΑ? Ευχαριστώ [/quote] ναι, με ίδια αποτελέσματα με HFSS

Τόσο πώς προσομοίωση της φάσης περισυλλογής για την πλάγια προσπίπτοντος κύματος σε CST; Έχω την προσομοίωση της φάσης περισυλλογής για την κανονική προσπίπτοντος κύματος σε CST με θύρα κυματοδηγό στην κορυφή και την κατάλληλη οριακή συνθήκη, έχω προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο για να περιστρέψετε το λιμάνι κυματοδηγό για να μιμηθούν το λοξό κύμα περιστατικό, αλλά αδυνατούν να το κάνουν. Ευχαριστώ πολύ.

Floquet λειτουργία απαιτούν την περιοδική δομή έτσι ώστε να χρησιμοποιούν κύτταρα μονάδα στο x και y και automaic το λιμάνι να είναι στην κορυφή και κάτω από το κύτταρο, εκτός αν δεν το αεροπλάνο αγωγό E στο έδαφος

Ευχαριστίες για τη διανομή της μεθόδου. Είμαι απλά ένας αρχάριος σχετικά με την κατάσταση Floquet, ακόμα θαμπάδα. Κοιτάξτε, όπως εγώ πρέπει να περνούν περισσότερο χρόνο για να μάθουν σχετικά με την κατάσταση Floquet. Anyways πραγματικά σας εκτιμούν. :)

[QUOTE = abdoeng? 795790] Floquet λειτουργία απαιτούν την περιοδική δομή έτσι ώστε να χρησιμοποιούν κύτταρα μονάδα σε Χ και Υ και automaic το λιμάνι να είναι στην κορυφή και κάτω στο κελί, εκτός εάν το αεροπλάνο δεν αγωγό E στο έδαφος [/quote] Γεια abdoeng, Μήπως σημαίνει ορίσετε δύο Floquet λιμάνι την ίδια στιγμή, ένα λιμάνι στην κορυφή και μία θύρα στο κάτω μέρος του κελιού μονάδας; Αν έχω ένα επίπεδο γείωσης, έτσι πόσες Floquet λιμάνι Πρέπει να βάλω; Σας ευχαριστώ

hi ευχαριστώ για την προσοχή σας είναι η δουλειά μου για DRA reflectarray και ειδικά διάφραγμα σε συνδυασμό αλλά δεν προσομοιώνουν το καλό δεν προσομοίωση διαφράγματος συνδυασμό μπάλωμα, πάρα πολύ (ειδικά σχ. 3.20.table 3.1 στο βιβλίο Encinar reflectarray) pls βοηθήσει mee

DRA reflectarray είναι αρκετά πρόκληση, ακόμη και έχεις καλό αποτέλεσμα προσομοίωσης, ειδικά όταν έρχονται στην κατασκευή του DRA reflectarray, στην πράξη είναι πολύ δύσκολο να τοποθετήσετε όλα τα μπλοκ DRA ακριβώς όπως αυτό που έχετε σχεδιάσει στην προσομοίωση και τις κατασκευασμένες DRA reflectarray πάντα τέλος με τη θέση Dras πάρει μετατοπιστεί από 0.5mm-1 mm ή περιστραφεί κατά 1 βαθμό-2 βαθμό εξαρτάται από το πόσο καλά τις ικανότητές σας. Δεδομένου ότι πολλά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκε, όλα αυτά τα μικρά σφάλματα θα αθροίζονται και θα δώσει μια μεγάλη διαφορετική στα αποτελέσματα πειράματος.

[QUOTE = Amanda?. 910881] DRA reflectarray είναι αρκετά πρόκληση, ακόμη και έχεις καλό αποτέλεσμα προσομοίωσης, ειδικά όταν έρχονται στην κατασκευή του DRA reflectarray, στην πρακτική είναι πολύ δύσκολο να τοποθετήσετε όλα τα μπλοκ DRA ακριβώς όπως αυτό που σχεδιάστηκε στο προσομοίωσης και τα συνθετικά DRA reflectarray πάντα καταλήγουν με Dras θέση να πάρει μετατοπιστεί από 0.5mm-1 mm ή περιστραφεί κατά 1 βαθμό-2 βαθμό εξαρτάται από το πόσο καλά τις ικανότητές σας. Δεδομένου ότι πολλά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκε, όλα αυτά τα μικρά σφάλματα θα αθροίζονται και θα δώσει μια μεγάλη διαφορετική στα αποτελέσματα πειράματος. [/Quote] hi χάρη, αλλά τώρα, δεν μπορώ να το μιμηθεί, καλή η δουλειά μου είναι διαφράγματος συνδυασμό DRA, μπορείτε να με βοηθήσετε ; Πραγματικά, δεν μπορώ να προσομοιώνουν διαφράγματος συνδυασμό patch, και εγώ δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα του.

Γεια σου κάνουν khow κανένα για εύρος ζώνης reflectarray; γιατί καμπύλη φάση στο εύρος ζώνης, πρέπει να είναι παράλληλες; να με βοηθήσει plz!

ορίζουμε 1 Bytes dB στο σχήμα κέρδος δεύτερον, την απόδοση των reflectarray εξαρτώνται αποκλειστικά από καμπύλη σχέδιο, ώστε πιο γραμμικότητα να οδηγήσει σε πιο μεγάλο εύρος ζώνης

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back