Reflect Antenna Array σε HFSS

R

Raidar

Guest
Reflect Antenna Array σε HFSS περιβάλλον οποιεσδήποτε ιδέες για ένα απλό σχέδιο Ευχαριστώ πολύ για ευχές σας βοηθήσει είδος --------- τι γίνεται με τις κεραίες πίνακα και ο συνδυασμός ανακλαστήρα σε HFSS Ευχαριστώ τον χρειάζομαι επειγόντως

Δεν είναι δυνατόν με HFSS, αλλά μπορείτε να προσομοιώσετε ένα 24 εκατοστών relectarray * 24 εκατοστά στην μπάντα Χ CST με την ζωοτροφών κέρατο. (χρησιμοποιώντας επιπέδου συμμετρίας)

[Quote = h_hassani] δεν είναι δυνατόν με HFSS, αλλά μπορείτε να προσομοιώσετε ένα 24 εκατοστών relectarray * 24 εκατοστά στην μπάντα Χ CST με την ζωοτροφών κέρατο. (Χρησιμοποιώντας το αεροπλάνο συμμετρία) [/quote] i ui ψηφοφορία κάνει 31 * 31 reflectarray χρησιμοποιώντας CST με συμμετρική H τοίχο και E τοίχο HFSS είναι ιδανικό ofr να πάρει μόνο το ψηφίο φάση αφορά

[QUOTE = h_hassani? 632,760]. Δεν είναι δυνατόν με HFSS, αλλά μπορείτε να προσομοιώσετε ένα 24 εκατοστών relectarray * 24 εκατοστά στην μπάντα Χ στο ΚΣΑ με τις ζωοτροφές τα κέρατα (με αεροπλάνο συμμετρία) [/quote] [quote = abdoeng? 632806] i ψηφοφορία ui κάνει 31 * 31 reflectarray χρησιμοποιώντας CST με συμμετρική H τοίχο και E τοίχο HFSS είναι ιδανικό ofr να πάρει μόνο το σχήμα αφορά φάση [/quote] Γεια σου, Ποιος είναι ο σκοπός της χρήσης αεροπλάνο συμμετρία και η συμμετρική H τοίχο, E τοίχο; Ευχαριστίες

[QUOTE = h_hassani? 632,760]. Δεν είναι δυνατόν με HFSS, αλλά μπορείτε να προσομοιώσετε ένα 24 εκατοστών relectarray * 24 εκατοστά στην μπάντα Χ στο ΚΣΑ με τις ζωοτροφές τα κέρατα (με αεροπλάνο συμμετρία) [/quote] Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτοί που πιστεύουν ότι η αίτηση είναι αδύνατη με HFSS (ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο) είναι πιθανόν πολύ λάθος. Στην περίπτωση αυτή υπερέχει HFSS με FSS ανάλυση και για τα δύο κύτταρα μονάδα και ανάλυση πεπερασμένων σειρά σε έναν τομέα που είναι φυσικό για τις δύο αιτήσεις, το πεδίο της συχνότητας. Επίσης να γνωρίζουν ότι η διασφάλιση ένα πλέγμα συγκλίνει είναι πολύ σημαντική, και HFSS το κάνει αυτό αρκετά καλά με αυτοματοποιημένο τρόπο. CST μπορεί ή δεν μπορεί, δεν ξέρω (και να παραδεχτούμε ότι) ωστόσο HFSS είναι πολύ ικανή στην παρούσα αίτηση και αρκετά αποτελεσματική στην HFSS12.1

[QUOTE = tallface65? 793612] Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνοι που σκέφτονται λόγω εφαρμογή είναι αδύνατη με HFSS (ή οποιοδήποτε άλλο εργαλείο) είναι πιθανόν πολύ λάθος. Στην περίπτωση αυτή υπερέχει HFSS με FSS ανάλυση και για τα δύο κύτταρα μονάδα και ανάλυση πεπερασμένων σειρά σε έναν τομέα που είναι φυσικό και για τις δύο εφαρμογές, το πεδίο της συχνότητας. Επίσης να γνωρίζουν ότι η διασφάλιση ένα πλέγμα συγκλίνει είναι πολύ σημαντική, και HFSS το κάνει αυτό αρκετά καλά με αυτοματοποιημένο τρόπο. CST μπορεί ή δεν μπορεί, δεν ξέρω (και να παραδεχτούμε ότι) ωστόσο HFSS είναι πολύ ικανή στην παρούσα αίτηση και αρκετά αποτελεσματική στην HFSS12.1 [/quote] Γεια σου, είμαι το σχεδιασμό μιας κεραίας reflectarray βάση FSS. Έχω προσπαθήσει να μιμηθεί την reflectarray χρησιμοποιώντας HFSS-IE (Ι χρήση Κέρας ως πηγή διέγερσης στο HFSS, και reflectrray σχεδιασμού σε HFSS-IE, με διέγερση ζεύξη δεδομένων), αλλά είμαι έξω από τη μνήμη. Έχετε κάποιο παράδειγμα προσομοίωσης της Reflectarray χρησιμοποιώντας HFSS. Εάν ναι, θα σας παρακαλούσα να το στείλετε σε μένα; Μπορεί να βοηθήσει .... Ευχαριστίες

Κάποια πρόταση εδώ, μπορεί να μπορείτε να δοκιμάσετε σιγά-σιγά να μειώσει τον αριθμό των περάσει σε HFSS setup λύση, δεδομένου ότι η αύξηση αριθμούς περάσει θα χρειαστεί περισσότερη μνήμη, λιγότερο αριθμό των περασμάτων μπορεί να δώσει αποτελέσματα με μικρότερη ακρίβεια, αλλά μπορείτε να ξέρετε περίπου το αν το σχέδιό σας λειτουργεί ή όχι. Για να πάρετε πιο ακριβή αποτελέσματα, υψηλός αριθμός των περασμάτων θα χρειάζεται και αυτό θα χρειαστεί ένα σταθμό εργασίας με 20-40GB μνήμης RAM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back