Reed Solomon Κώδικες - Golay κωδικούς

R

rossos

Guest
Θα ήθελα να ξέρω αν κάποιος από εσάς έχει μια Κύκλωμα αυτών διόρθωση λάθους 2 τεχνικές ... σας ευχαριστώ

Θα πρέπει να προσπαθήσει κοιτάζοντας βιβλίο διόρθωση σφαλμάτων για να κερδίσουν μια καλύτερη κατανόηση. Για ένα καλάμι Σολομώντα, που θα μπορούσαν να εφαρμόσουν εύκολα ένα μικρό κώδικα χρησιμοποιώντας μια τεχνική που αποκωδικοποιητή Meggitt. Για τον κωδικό λαχτάρα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποια αναζήτηση αλγόριθμος δηλαδή chien ή κάποια άλλη (αναζήτηση στο διαδίκτυο). Ο κωδικοποιητής είναι ακριβώς LFSR με κάποια λογική XOR.

i αναζήτησης και δεν θα μπορούσα να βρω κάτι ...

Μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει αρκετά σκληρά. Εγώ απλά πληκτρολογήστε αποκωδικοποιητή Golay και κωδικοποιητή στο google και βρήκα μια εφαρμογή με χρήση κυματιδίων μετασχηματισμό. Είμαι απολύτως έκπληξη δεν μπορείτε να βρείτε Reed Solomon στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να εξετάσουμε 4i2i ιστοσελίδα, δίνει μια καλή εισαγωγή στο RS.

Βρήκα αυτό 4i2i εδώ και πολύ καιρό. αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι ένα επίπεδο πύλη του κάθε μέρους.

δεν μπορείτε να πάρετε το επίπεδο πύλη εκτός από το ότι πληρώνετε τα χρήματα

Ο καλύτερος τρόπος για την εφαρμογή είναι η RTL επίπεδο ... Ο μεγαλύτερος αδερφός μου εφαρμοστεί η REED SOLOMEN στο RTL σε FPGA Xilinx σε MASTERS διατριβή

Έχω αγοράσει το βιβλίο του «προγραμματισμού ECC». Θα περιέχει μια καλή περιγραφή του Golay & Reed-Solomon κωδικοποιητή-αποκωδικοποιητή. C-πηγαίο κώδικα μπορείτε να βρείτε από την επίσημη sute αυτό το βιβλίο: http://www.the-art-of-ecc.com/topics.html

Μπορεί μετά UA βιβλίο για ECC ..

Γεια σου, Υπάρχει το e-βιβλίο "Η Τέχνη του λάθους Διόρθωση Κωδικοποίηση" Robert H. Morelos-Σαραγόσα. Μπορείτε να κατεβάσετε από edaboard. Σε ΚΠΥΖ 4, υπάρχει μια πλήρης περιγραφή για την Reed-Solomon κώδικα. Μπορείτε να βρείτε το C-κώδικα στην ιστοσελίδα της auther του. Απολαύστε το!

Γεια, αυτό είναι Sandeep Ι dont έχει αρκετά σημεία για να κατεβάσετε μπορεί κανείς να με βοηθήσει

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back