Realtek ethernet επικοινωνία chip

F

feiutm9898

Guest
Γεια σας. Μπορεί κάποιος να μου πει οποιαδήποτε εναλλακτική λύση για την αντικατάσταση Realtek chip rtl8019; Ή, μπορεί να δημοσιεύσει μερικές χρήσιμες πληροφορίες για μένα; Πραγματικά θέλω χρησιμοποιήσετε αυτό το τσιπ για τη διασύνδεση με PIC6f877 MCU μου. Για να δημιουργήσουν δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ του υπολογιστή και MCU. I αναζήτηση γύρω από αυτό το τσιπ της Σιγκαπούρης, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι διαθέσιμη; Τόσο λυπημένος!

παράδειγμα είναι στη σελίδα: http://jmandon.free.fr/ne2000/ne2000.htm είναι στα γαλλικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αυτοματοποιημένο μεταφραστή όπως Babelfish AltaVista. Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα καλά διαθέσιμη κάρτα ethernet ISA σε οποιοδήποτε PC και διασύνδεση σε ένα pic.

Οι μπούρδες πακέτο από την http://www.edtp.com/ είναι αρκετά καλή. Αποθηκεύει την ταλαιπωρία της εργασίας με την SMD IC πάρα πολύ.

8019 έχει 5V TTL ΥΠ, γι 'αυτό προτείνουμε να επιλέξετε CS8900a να αντικαταστήσει RTL8019a

Realtek 8019 είναι SMD IC. Το ερώτημά μου είναι ότι έχουν υποδοχή IC για το Realtek 8019 IC που έχουν 100 καρφίτσες; Δεν μπορώ να το βρείτε στο Farnell, μπορεί κάποιος να παρέχουν πληροφορίες σε μένα;

Συνήθως Realtek Eternet ελεγκτή σύνδεση με RJ45 με χαμηλό φίλτρο. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να επιλέξετε αυτό το LPF και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ελεγκτής Ethernet και το φίλτρο της;

αναζήτηση DP8390: Network Controller Interface: εισαγωγικό οδηγό Αυτό είναι δείξει πώς ethernet controler εργασία.

Γεια σας προτείνω να δοκιμάσετε wiznet προϊόντα της εταιρείας. TCP / IP stack είναι το υλικό που εφαρμόζονται, έτσι θα έχετε περισσότερη μνήμη για χρήση σε σας μικροελεγκτή. Hispano

[Quote = Hispano] Γεια σας προτείνω να δοκιμάσετε wiznet προϊόντα της εταιρείας. TCP / IP stack είναι το υλικό που εφαρμόζονται, έτσι θα έχετε περισσότερη μνήμη για χρήση σε σας μικροελεγκτή. Hispano [/quote] Όλα αυτά τα ξέρω, θέλω μόνο την πλήρη κατανόηση για το Realtek ή άλλα παρόμοια τσιπ και πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back