Re: re SMPS

S

saurav_sdpl

Guest
Μέγιστο ρεύμα κορυφής της MC34063 είναι 1,5 A, wheres αίτησή μου ζήτησης αιχμής ρεύματος λεπτά 2A.

Plz προτείνουμε για αυτόΠροστίθεται μετά λεπτά 2 ώρες και 55:Χρησιμοποιώ MC34063 ως αλλαγή ρυθμιστής για τα οποία χρειάζομαι 3-10V DC είσοδο σε αυτό το IC
εάν εγώ διορθώσει άμεσα ρεύματος 230V και η χρήση ενός zener να συμβάλλουν στη regulator.Whether αυτό θα λειτουργήσει ή να μην.

Και wat στοιχεία σχεδιασμού πρέπει να λαμβάνουν υπόψη για το

plz help είναι επείγον

δεν μπορεί να δώσει άμεσα την παροχή ρεύματος AC
Πρώτα πρέπει να επανορθώσει με ανορθωτής γέφυρας
και για να διορθωθεί η τάση της PFC πρέπει να γίνει (i προτιμάτε για καλύτερη απόδοση)
συνέχεια βασίζοντας την φορτίο σας, μπορείτε να μετατρέψετε την τάση στο επιθυμητό επίπεδο
κάποια εμπρός / κίνηση επιστροφής και o / p είναι ευαίσθητο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη και την απομόνωση

αντίο
som

γεια
μπορείτε να διορθώσει άμεσα το 230V AC στη συνέχεια ρυθμίζει με SG3525 .........i χρησιμοποίησε πολύ καλή ρυθμιστική λειτουργία swich ........εάν οποιαδήποτε απορία τότε διστάσετε να ζητήσετε

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα βοηθητικό για την εκκαθάριση VCC σας.

Βλέπε Page7 του παρόντος appnote (UC384X):

Κωδικός:

http://focus.ti.com/lit/ds/symlink/uc3844.pdf

Η μέγιστη τάση εισόδου για το 3525 είναι 35 V, αν μπορώ να διορθώσει άμεσα το δίκτυο και να της δώσει 3525, πώς θα λειτουργήσει.

Can u plz να μου ηΗ σχεδιασμού για ^ κατά της παραγωγής και 1A ρεύμα από αυτό το IC 100 με 240 V δίκτυο

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back