rayleigh ξεθώριασμα κανάλι pdf

R

rmreddy

Guest
γειά,
χρειάζομαι τον κωδικό για την προσομοίωση της συνάρτησης πυκνότητας πιθανότητας των rayleigh κανάλι για matlab.
Γνωρίζω βέβαια ότι έχουμε ένα εγγενές λειτουργία ονομάζεται "raylpdf" αλλά λαμβάνει την διακύμανση ως επιχείρημα .. i dont θέλουν να κάνουν κάτι τέτοιο ...

είναι το πρόβλημά μου,
έχω ένα δείγμα από το χώρο που θέλω η πυκνότητα λειτουργία ..
παρακαλώ να με βοηθήσει ...

αναμονής, ...

Γεια σας και μπορούν να χρησιμοποιήσουν το μοντέλο
του Clarke για την προσομοίωση μιας rayleigh ξεθώριασμα κανάλι ..

Οι λεπτομέρειες δίνονται στο "Ασύρματη επικοινωνία" από το βιβλίο Rappaport.Βλέπε «Βάσης μοντέλο για την προσομοίωση rayleigh ξεθώριασμα κανάλι" σε αυτό το βιβλίο.

Γεια σου

μπορώ να ξέρω τι εννοείτε με δείγμα χώρου;

Sal

sampple χώρος είναι τα όρια εντός των οποίων πρέπει να ακολουθούμε πείραμά μας ...
Οι Άραβες υιοθέτησαν το παιχνίδι για παράδειγμα, ένα νόμισμα έχει ένα χώρο όπως sampel (H, T).

H - ως επικεφαλής της παραγωγής
T - ουρά ως παραγωγή.

ok ..Τότε ποιο είναι το δείγμα χώρο που έχετε λάβει για τη σχεδίαση σας rayleigh pdf ..;είναι ένα δείγμα το διάστημα των τυχαίων αριθμών μεταξύ 0 και 1;

Γεια σας και πάλι

Μια λίγο πιο αναλυτικά θα μας βοηθήσει να έχουμε τη συνολική εικόνα του προβλήματος.Δεν είναι σαφές για μένα τι είδους πείραμα είστε εκτέλεση.Είμαι doubful περίπου wheather χρειάζεστε Rayleigh διανέμονται τυχαία ή αξίες που προσπαθείτε να ταιριάζει μερικές πειραματικές τιμές σε ένα Rayleigh διανομής.

Μια άλλη πιθανότητα είναι να έχετε ένα συγκεκριμένο "δείγμα χώρου" και θέλετε να μάθετε Rayleigh διανομής που μπορεί καλύτερα να περιέχουν δείγμα σας χώρου;;, στην περίπτωση αυτή, είναι δύσκολο, διότι αναφέρεται στην τιμή που εμφανίζεται στο http://www.mathworks .com / πρόσβαση / helpdesk /
help / toolbox / stats / index.html; / πρόσβαση / helpdesk /
help / toolbox / stats / raylpdf.html & http://www.mathworks.com/cgi-bin/texis/webinator/search; pr = Τεκμηρίωσης & δβ = MSS & prox = rorder σελίδα & = 750 & rprox = 750 & rdfreq = 500 & rwfreq = 500 & rlead = 250 & sufs = 0 & Για r = & τεκμηρίωση = Documentation & is_summary_on = 1 & ResultCount = 10 & query = raylpdf υποβάλει = & Αναζήτηση
μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι η δεξιά πλευρά του pdf έχει μακρά ουρά και πιθανώς και για να πάει το άπειρο.Αυτά είναι τα άγρια μαντεύει, όπως είπα και πριν, για περισσότερες πληροφορίες από την πλευρά σας είναι απαραίτητη

Sal

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back