RADAR Σήματος σημαντικό ...............

R

rajhere

Guest
όταν το ραντάρ σήμα transmited από την κεραία ....το σήμα που πλήττει τον στόχο ..
Θέλω να μάθω τι r τις αλλαγές που μπορεί να εξεταστεί υπό το σήμα ...
δηλαδή τη φάση freq αλλαγές ή τροποποιήσεις ή καιρικές εκεί υπάρχει εξασθένηση στο σήμα ..ή μειώνει το εύρος γίνεται ....
αν ο στόχος είναι σταθμευμένο ή διακινούνται ....?
pls μου ο καθένας μπορεί να εξηγήσει εν συντομία ή να δώσει τις σχέσεις ....

Ταχύτητα μέτρησηςΗ ταχύτητα είναι η μεταβολή της απόστασης από το ένα αντικείμενο σε σχέση με το χρόνο.Έτσι, το υπάρχον σύστημα για τη μέτρηση της απόστασης, σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα μνήμης για να δείτε την τελευταία φορά όπου ο στόχος ήταν, είναι αρκετό για τη μέτρηση της ταχύτητας.Κάποτε η μνήμη αποτελείτο από έναν χρήστη που το λίπος-μολύβι σήματα σχετικά με την οθόνη του ραντάρ και,
στη συνέχεια, τον υπολογισμό της ταχύτητας χρησιμοποιώντας ένα slide κανόνα.Σύγχρονα συστήματα ραντάρ εκτελεί την αντίστοιχη λειτουργία ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ωστόσο, εάν ο πομπός
της εξόδου είναι συνεπής (φάση συγχρονισμένες), υπάρχει και μια άλλη επίπτωση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν σχεδόν άμεσα μετρήσεις ταχύτητας (μνήμη δεν απαιτείται), που είναι γνωστή ως επίδραση Doppler.Τα περισσότερα σύγχρονα συστήματα ραντάρ χρήση αυτής της αρχής στην παλμό-ντόπλερ σύστημα ραντάρ.Επιστροφή σήματα από τους στόχους που μετατοπίστηκε μακριά από αυτή τη βάση, μέσω της συχνότητας Doppler ισχύος που επιτρέπουν τον υπολογισμό της ταχύτητας του αντικειμένου σε σχέση με το ραντάρ.Η Doppler ισχύος είναι σε θέση να προσδιορίσει τη σχετική ταχύτητα του στόχου κατά μήκος της γραμμής της όρασης από το ραντάρ για να επιτευχθεί ο στόχος.Κάθε συνιστώσα της ταχύτητας του στόχου κάθετο σε αυτή τη γραμμή της όρασης δεν μπορεί να προσδιοριστεί με Doppler μόνη εντοπισμού του στόχου
του αζιμουθίου την πάροδο του χρόνου πρέπει να χρησιμοποιούνται.Πρόσθετες πληροφορίες για τη φύση της Doppler αποδόσεις μπορούν να βρεθούν στο ραντάρ σήμα χαρακτηριστικά το άρθρο.

Είναι επίσης δυνατόν να γίνει χωρίς ραντάρ pulsing, γνωστό ως ραντάρ συνεχούς κύματος (CW ραντάρ), στέλνοντας ένα πολύ καθαρό μήνυμα για μια γνωστή συχνότητα.CW ραντάρ είναι ιδανική για τον καθορισμό των ακτινικών συνιστώσα του στόχου
της ταχύτητας, αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει το στόχο
της σειράς.CW ραντάρ χρησιμοποιείται συνήθως από την εκτέλεση της κυκλοφορίας για τη μέτρηση της ταχύτητας του οχήματος με ταχύτητα και ακρίβεια, όπου το φάσμα δεν είναι σημαντικήΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ Επίσκεψη http://en.wikipedia.org/wiki/Radar

Αντώνιος ευχαριστίες για την απάντηση ....
η ερώτησή μου δεν ασχολείται με τη μέτρηση της ταχύτητας ..
Θέλω που γνωρίζουμε όλοι theparameters του RADAR σήματος γίνεται αλλαγή όταν γίνεται πλησιάσει το στόχο .......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back