H
haseeb123
Guest
Γεια σας έχω ένα πρόβλημα με το κύκλωμα μου κλειστό. R1 (25 W / 15 Ohms) θερμαίνεται πάρα πολύ. Έχω την πρόθεση να πάρει πίσω ένδειξη ότι λάμπες μου 1 και 2 έχουν αποτύχει. Όταν λέει (LP_Fail ΣΜΕ), thats το PIN που τραβιέται HIGH όταν η optocoupler σβήνει σε περίπτωση βλάβης λαμπτήρα. Είμαι χρησιμοποιώντας 24VDC. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε προγραμματισμού του PIC, αλλά είναι infact ένδειξη πίσω optocoupler που θέλω και φαίνεται ότι υπάρχει ένα ελάττωμα στο κύκλωμα. R1 θερμαίνει πάνω από πάρα πολλά πολύ γρήγορα. Λαμπτήρες μου κάθε κλήρωση 1AMP τρέχουσα @ 24VDC. Αν έχω περάσει από το optocoupler και R1 και συνδέστε το 24VDC άμεσα, τότε δεν έχω προβλήματα και οι λαμπτήρες λειτουργούν μεγάλο με καμία πάνω από τα ζητήματα θερμότητα. Έχω δοκιμάσει υψηλές / χαμηλές τιμές των R1 και με υψηλότερα βατ, καθώς όμως το ζέσταμα του R1 είναι πολύ μεγάλη και να u μπορεί να μυρίζει το κάψιμο! Παρακαλώ μπορεί κάποιος να προτείνει μια λύση για να το πάνω από το πρόβλημα θέρμανσης ή να προτείνει άλλο τρόπο slicker του πίσω ένδειξη για το PIC σε περίπτωση βλάβης λάμπα μου. Haseeb