quaterwave αντίσταση μετασχηματιστή

D

danesh

Guest
Γεια σας Παιδιά, έχω μια αμφιβολία για quater κύμα αντίστασης tranformer. Όπως i να περάσει από ένα έγγραφο IEEE για inthis θέμα, ανακάλυψα το μήκος του ηλεκτρικού ορίζεται στο Θ, βαθμό. υποθέσουμε δοθεί 90 ° για Θ = λ / 4 μήκους. Πώς μπορούμε να βρούμε την operting frequnecy του κυκλώματος; ευχαριστώ για την υποστήριξή σας

λ είναι η γωνιακή συχνότητα συντονισμού (= 2pif)

[Quote = sourire] λ είναι η γωνιακή συχνότητα συντονισμού (= 2pif) [/quote] ευχαριστώ. λοξοτομώ καταλαβαίνω ... pls θα μπορούσε να το jus μου δείξει το υπολογίσει τη συχνότητα Θ = 90 ° σε λ / 4 ευχαριστώ πολύ.

Ηλεκτρική μήκος: β ϋ = (2π / λ) = λ ηη / 4 => β ϋ = 2π / λ * λ / 4 = π / 2 (90 °) συχνότητα: f = v / (λ) v = c / n? N = √ εμ λ ή d =? n =?

u έχω καμία whr έγγραφο μπορώ να μάθω αυτό ..; τι είναι λ ή d =? n =? Έχω πάρει τις πληροφορίες από [color = red] IEEE ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ, VOL. 52, ΝΟ. 12 Δεκεμβρίου 2004 Broad Band-τέταρτο του μήκους κύματος Μετασχηματιστής Αντίσταση με τρία μηδενικά προβληματισμός εντός της ζώνης διέλευσης [/color] δηλώνει ο Θ = 90 ° να είναι 1Ghz

Ok δούμε ... συχνότητα είναι: f = ν / λ --------------------------------- v = ταχύτητα el.mag. κύματος στο υλικό λ = μήκος κύματος στο υλικό ... -------------------------------- Τι πληροφορίες έχετε; "Δηλώνει το Θ = 90 ° να είναι 1Ghz" ... immposlible είναι να βρείτε τη συχνότητα χωρίς πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με μήκος κύματος και τα χαρακτηριστικά του υλικού. Θα πρέπει να γνωρίζετε λ (ή λ / 4), ε και μ. Μπορείτε να φορτώσετε αυτό το χαρτί;

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back