PWM σε μικροελεγκτή PIC

M

mpv

Guest
hii ... Είμαι χρησιμοποιώντας PIC16F917 και σε θέση να παράγουν PWM με συχνότητα 500Hz. Ποια είναι η ελάχιστη συχνότητα για το PIC για την παραγωγή PWM. Η αίτησή μου απαιτεί PWM των συχνοτήτων κάτω από 10 Hz. αλλά δεν είμαι σε θέση να το παράγει. Πώς μπορώ να δημιουργήσει ένα PWM με τόσο χαμηλή συχνότητα?

Εάν η επίκλιση συχνότητα PWM πάνε ότι τα χαμηλά, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το 16-bit Timer 1 για τη δημιουργία του PWM. Χρησιμοποιήστε το διακόπτουν ρουτίνα να Έκρηξη λίγο το PWM.

χρησιμοποιήστε ένα χαμηλό Κρύσταλλο frequecy

Γεια σου, Για τη λειτουργία κάτω από 10Hz, νομίζω ότι είστε σε καλύτερη θέση χρησιμοποιώντας λογισμικό PWM με την 16-bit Χρονόμετρο, καθώς, αν μειωθεί η τιμή του κρυστάλλου ότι ένα μεγάλο μέρος, μικροελεγκτή σας θα γίνει πάρα πολύ αργό. Tahmid.

Γεια σου ... Είμαι εργάζονται για PIC 18F1320 για να δημιουργήσει ένα ημιτονοειδές PWM και μου δημιουργούνται χρησιμοποιώντας τη μονάδα PWM, αλλά εγώ πρέπει να έχουν δύο εξόδους PWM. Πώς μπορώ να λύσω το πρόβλημά μου .... κάποιος μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστίες: κραυγή:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back