PV System με συσκευή εντοπισμού

C

cdreezy

Guest
Γεια σου ρε παιδιά, είμαι αγωνίζονται αυτή τη στιγμή η επινόηση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος που έχει μια συσκευή εντοπισμού. Δεν ξέρω επρόκειτο να αρχίσει, το είδος του κινητήρα να χρησιμοποιήσει, πώς να τροφοδοτήσει τον κινητήρα χωρίς τη χρήση της ενέργειας στο δίκτυο και πώς να optmize τη δύναμη prodced από το φωτοβολταϊκό σύστημα για να έχουμε καλή results.I θα εκτιμήσουν οποιοδήποτε μοντέλο ή να σας βοηθήσει να μπορεί να προσφέρει έτσι ώστε να μπορώ να το χρησιμοποιήσετε για το έργο FYP μου. Σας ευχαριστώ.

Υπήρξαν θέματα σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο σχετικά με φωτοβολταϊκών trackers. Δείτε αν υπάρχουν παρατίθενται στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Περισσότερα μπορεί να εμφανιστούν, όπως κάνετε κλικ γύρω. Ένα απλό tracker έχει δύο φωτοανιχνευτές χωρίζονται από ένα φράγμα σκιά που παράγουν. Ένας ενισχυτής ανιχνεύει όταν σκιά έχει πέσει σε ένα φωτοανιχνευτή. Στη συνέχεια, ο ενισχυτής ανάβει ένα κινητήρα που κινεί εργαλεία για να ενεργοποιήσετε την οθόνη. Ο κινητήρας σταματά όταν και οι δύο εξίσου φωτοανιχνευτές πάλι φωτίζεται. Μια καλή επιλογή για ένα μοτέρ είναι ο τύπος ότι οι εξουσίες υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου. Τρέχει σε 12V, ίδιο με ένα τυπικό φωτοβολταϊκό σύστημα.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back