Pure σταθερή πηγή ρολόι - πηγή ρολόι μπορεί να είναι ασταθής

hi, nemolee
ίσως μπορείτε να μας δώσετε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το παρόν δύο ρολόγια, όπως η πηγή και η σχέση μεταξύ τους.

γιατί δεν μπορείτε να βεβαιωθείτε ρολόι εισροών πιο σταθερή;

R & B
littlebu

Πρώτα απ 'όλα, να καθορίζει "ασταθής".

Δεύτερον, εάν έχετε μόνο ένα ρολόι στο σύστημα, το κύκλωμα σχεδιάζετε να ανιχνεύσει ένα ασταθές ρολόι είναι το ίδιο με το ρολόι ασταθή ρολόι.Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι μια λειτουργική κατάσταση.Αν θέλετε πραγματικά να ανιχνεύσει αστάθεια ρολόι, θα πρέπει ανίχνευση κύκλωμα ρολόι με ένα καθαρό, γνωστό-καλό ρολόι αναφοράς.

Προσωπικά δεν έχω δει τέτοια κυκλώματα που χρησιμοποιούνται.Αντ 'αυτού, γιατί δεν εργασίες για να καταστεί σταθερό ρολόι σας;

rb
Τελευταία επεξεργασία από rberek στις 05 Dec 2008 4:37? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

Πιστεύω, επίσης, τις προδιαγραφές σας είναι πολύ ασαφής, ακόμη.Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά είδη αστάθειας ρολόι, με διαφορετικό αντίκτυπο στη συμπεριφορά του συστήματος.

Όπως είπε, υπάρχουν πολύ περιορισμένες επιλογές για την ανίχνευση αστάθειας ρολόι (ωστόσο να το προσδιορίζει) δεν ρολόι αναφοράς.Από την άλλη πλευρά, ορισμένα είδη πηγών ρολογιού, π.χ. ταλαντωτές κρυστάλλου, μπορεί να θεωρηθεί εγγενώς σταθερή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας ανιχνευτής κλειδαριά PLL μπορεί να είναι επαρκής δείκτης για ένα σταθερό ρολόι.

Ασταθής σημαίνει ότι οι αλλαγές frquency ρολόι σημαντικά μερικές φορές.
Στο σχεδιασμό μου, υπάρχει ένα σταθερό ρολόι, ταλάντωση.
Μπορώ να το χρησιμοποιήσετε για να ανιχνεύσει ρολόι εισροών.
Αλλά δεν ξέρω τι είναι καλό σχεδιασμό ή πώς να σχεδιάσουν ένα καλό κύκλωμα ανίχνευσης.Αυτό το κύκλωμα ανίχνευσης δεν έχει λανθασμένη απόφαση.Η σταθερή ρολόι θεωρείται ένα καλό ρολόι, δεν είναι κακό ρολόι.
Σε ευχαριστώ.

Εντάξει, είμαι ακόμα εδώ δεν είναι σαφής.Νόμιζα ότι είχαν ένα ρολόι, αλλά τώρα φαίνεται να έχει δύο.

Έτσι, εάν έχετε ένα σταθερό ρολόι στο σύστημα, γιατί χρησιμοποιείτε ένα ασταθές ρολόι ως ρολόι συμβολή σας;Γιατί δεν χρησιμοποιείτε το σταθερό ρολόι ως πηγή σας;Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάντα PLL να παράγουν διαφορετικές συχνότητες ή φάσεων από αυτό που θα χρειαστεί να.

rb
Τελευταία επεξεργασία από rberek στις 05 Dec 2008 13:04? Επεξεργάσθηκε 1 φορά συνολικά

N

nemolee

Guest
Γεια σας, είχα ένα πρόβλημα στο σύστημά μου.Η πηγή ρολόι μπορεί να είναι ασταθής.Αυτή η ασταθής πηγή ρολόι προκαλέσει το σύστημά μου με τα στοιχεία της παραγωγής απορριμμάτων.Αν και το σύστημα σχεδιασμού μου μπορεί να είναι μετά την ανάκτηση ρολόι είναι σταθερή.Αλλά πελάτης μου υποστηρίζουν αυτό το πρόβλημα.Έχω να σχεδιάσουν ένα ισχυρό σύστημα για την αντιμετώπιση reqiurement τους.

Θέλω να σχεδιάσουν ένα ανιχνευτή ρολόι για να παρακολουθήσουν ρολόι εισόδου στο πρόσθιο άκρο του συστήματος μου.
Εάν ρολόι εισόδου είναι ασταθής, αυτό το κύκλωμα ανίχνευσης μπορεί να μπλοκάρει ρολόι και δεν έχει κανένα έξοδο ρολόι.Εάν πηγή ρολόι είναι σταθερό, ανίχνευση κύκλωμα μπορεί να ξέρει σημερινή κατάσταση και δεν αποκλείει ρολόι και να παρακάμψει ρολόι εισροών.

Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου πει πώς να σχεδιάσουν αυτό το ψηφιακό κύκλωμα από Verilog κώδικα;
PS: Υπάρχει ένας ταλαντωτής στο σύστημά μου.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back