Pulse ονομαστική (fotoflash) πυκνωτές, όπου το πάρει;

W

WimRFP

Guest
Για ένα διαδηλωτή Ψάχνω για 10 έως 20 παλμό ονομαστική ηλεκτρολυτικών πυκνωτών στα 800 .. 1500 φάσμα uF, 300 .. 400V. Τέτοιες πυκνωτές επίσης γνωστή ως (φωτογραφία) flash πυκνωτές (ως επί το πλείστον 330 ή 360V). Ξέρει κανείς από ένα καλό κατασκευαστή προμηθευτή / που κάνει μικρές ποσότητες για μια καλή τιμή και τα πλοία στην Ολλανδία;

Τα ίδια πυκνωτές χρησιμοποιούνται σε λέιζερ παλμό φορτιστές. Ωστόσο, η φόρτιση τάσεις 1500VDC και τον σφυγμό της 20PPS.

Γεια σας vimalkhanna, χρειάζομαι περίπου 1 .. 1.5 kJ και 1500V πυκνωτή θα ήταν πραγματικά καλύτερα για την εφαρμογή απαλλαγής μου, αλλά η τιμή μπορεί να είναι υψηλότερες επίσης. "Allelectronics" έχει 270uF, 330V πυκνωτές fotoflash για λιγότερο από 1 USD (βρέθηκαν μέσω ομάδα Usenet). 100 από αυτούς θα κάνει τη δουλειά. Αυτό το θεωρώ μια σοβαρή επιλογή, αλλά ελπίζω ότι κάποιος θα έρθει με ένα καλύτερο (πυκνωτές μεγαλύτερο μέγεθος). Για να είμαι ειλικρινής, είμαι πολύ φοβισμένος να χρησιμοποιήσει Alibaba ή παρόμοιες τοποθεσίες του εμπορίου.

WimRFP, Δοκιμάσατε eBay; Συνήθως υπάρχουν φορτία των πυκνωτών του πλεονάσματος του παρόμοιου μεγέθους διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή.

Γεια σου Νικ, έλεγξα Ebay, και η τιμή, πήρα σχεδόν μια επίθεση καρδιών. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι πρέπει να πληρώσω για 13USD για 400uF 330V δεύτερο πυκνωτή χέρι. Mouser έχει 300uF 330V (σειρά 7P [Cornell Dubilier]), για περίπου 13USD (βασισμένο σε 25 κομμάτια). Ελπίζω ότι υπάρχει μια φθηνότερη εναλλακτική λύση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back