Proteus δεν ακούγεται καλό ...

X

x_ngine

Guest
Γειά,

Είμαι προσπαθούν να μάθουν πώς να χρησιμοποιούν την Proteus έργο απλό κυκλώματα.Έχω Tryed να σχεδιάσει ένα απλό κύκλωμα: μια αναστρέφοντας-ενισχυτή γίνει με το ιδανικό μοντέλο του επιχειρησιακού ενισχυτή και μια απλή αντίσταση, αντίδραση, ένα είδος "Hello World" για έναν προγραμματιστή ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τότε θα συνδεθεί ένα ηχείο με την έξοδο του ενισχυτή, ώστε να ακούσετε ήχους (δίνω σε ενισχυτή μου μια ημιτονοειδή εισόδου).Δεδομένου ότι η χρήση τελεστικών θα είναι «ιδανικό» (ή τουλάχιστον ημι-ιδανικός) Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένα είδος της παραγωγής τρέχον όριο.Εκτός αυτού, εάν συνδέσετε το παλμογράφο στην έξοδο μπορώ να δω τη σωστή κυματομορφή.

Το πρόβλημα είναι ότι όταν τρέχω το animation pc μου αρχίζει να εκπέμπει κάποιους ήχους αλλά ο ήχος δεν είναι συνεχής, δεδομένου ότι θα πρέπει να είναι ένα απλό ημιτονοειδές σήμα ...είναι διακόπτεται συχνά.

Τέλος, αν μπορώ να δημιουργήσω αντί για ένα νέο σχέδιο με μόνο το ημιτονοειδές γεννήτρια που συνδέονται άμεσα με τον ομιλητή μπορώ να ακούσω ένα τέλειο ήχο.Ποιο είναι το πρόβλημα;Είναι κάτι εκεί έχω να ρυθμίσετε να αφήσει κύκλωμα μου τρέχει σωστά.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back