ProtelDXP λάθος κατά την επιλογή προεπισκόπηση εκτύπωσης / σελίδα εγκατάστασης / εκτύπωσης

W

whorse

Guest
Όταν επιλέγω αυτά τα μενού: Προεπισκόπηση εκτύπωσης / σελίδα ρύθμισης / εκτύπωση πήρα το μήνυμα λάθους όπως αυτό: η διαίρεση με μηδέν εξαίρεση στο Εκτύπωση Κάθε ένας πήρε το ίδιο πρόβλημα; Ποιος μπορεί να με βοηθήσει; Το σύστημά μου είναι WindowsXP + SP1

Είμαι, επίσης, αντιμετωπίζουν τέτοιο πρόβλημα κάτω από win2k και win98. να λύσει το πρόβλημα, διαγράψτε την εκτύπωση του εγγράφου προεπισκόπηση από τα έγγραφα φάκελο του έργου σας. τότε αναδημιουργήσει. προσθέτοντας ένα διαφορετικό πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή μπορεί επίσης να λειτουργήσει.

εκτύπωσης εγγράφου προεπισκόπηση; Δεν μπορώ να βρω αυτά τα έγγραφα στο φάκελο του έργου μου. διαφορετικό πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή; αλλά έχω μόνο ένα. οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία; ευχαριστώ!

Στην αρχή έχω το πρόβλημα με τον εαυτό μου, αλλά μετά την εγκατάσταση Service Pack 2, το πρόβλημα είχε φύγει! Phytex

Έχω εγκαταστήσει επίσης το SP2, αλλά το πρόβλημα δεν έχει πάει.

hi .. Είμαι χρησιμοποιώντας με win2k και ABT 7 διαφορετικά εκτυπωτές και χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα ...

Δεν εννοώ το αρχείο στο δίσκο. Protel αποθηκεύει έγγραφα σχεδιασμού ως εικονική αρχεία στο αρχείο έργου. Μόλις διαγράψετε αυτό το αρχείο. Ή δοκιμάστε να μετονομάσετε (backup) το αρχείο ini Protel σας και αφήστε το Protel σας να αναδημιουργηθούν με μόνο τρέξιμο Protel χωρίς ini αρχείο.

[Quote = Sobakava] δεν εννοώ το αρχείο στο δίσκο. P * otel αποθηκεύει έγγραφα σχεδιασμού ως εικονική αρχεία στο αρχείο έργου. Μόλις διαγράψετε αυτό το αρχείο. Ή δοκιμάστε να μετονομάσετε (backup) ini αρχείο σας P * otel και ας σας P * otel είναι αναδημιουργηθούν με μόνο τρέξιμο P * otel χωρίς ini αρχείο. [/Quote] Συγνώμη, εννοείτε Protel99/SE; Σε protelDXP, όλα στο αρχείο σχεδιασμού είναι πραγματικά το αρχείο στο δίσκο, δεν υπάρχει. DDB αρχείο.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back