Protel 99sE πώς να ισχύει autoroute στο κάτω στρώμα

W

weiwei2

Guest
σε Protel 99SE, αυτόματη δρομολόγηση PCB, πώς να την αναγκάσει να χρησιμοποιήσει μόνο κατώτατο στρώμα για ένα συγκεκριμένο στοιχείο; (Όχι το σύνολο του διοικητικού συμβουλίου), δηλαδή θέλω σύνδεση με ένα IC μόνο στο κάτω στρώμα και όχι ανώτερο στρώμα προσπάθησα συνόλου κανόνων, απέτυχε.

Έχω κάνει αυτό, αλλά δεν μπορώ να rmember καλά. Δοκιμάστε το εξής: Πριν από τη δρομολόγηση κάντε δεξί κλικ πάνω από PCB και Επιλογές επιλογή / Routing στρώματα, τότε η επιλογή μόνο μυρμήγκι κάτω στρώμα στη συνέχεια να προχωρήσει με τη δρομολόγηση. Δεν θυμάμαι καλά. Περιμένω να είναι χρήσιμη. Regards.

joebazoka: αλλά επιτρέπει μόνο κάτω στρώμα θα προκαλέσει σύνολο του διοικητικού συμβουλίου που θα δρομολογηθούν στο κατώτατο στρώμα μόνο. Θέλω μόνο ορισμένα στοιχεία και περιοχή που θα δρομολογηθούν στο κάτω στρώμα

Τοποθετήστε μια οδηγία για τα PCB στα δίχτυα θέλετε να περιορίσετε στο κατώτατο στρώμα. Θα βρείτε τη λειτουργία στη γραμμή εργαλείων ... Τοποθετήστε ... Οδηγίες ...... PCB Layout

οδηγία για τα δίχτυα; αλλά στη συνέχεια ολόκληρο το δίχτυ είναι κατώτατο στρώμα; πώς να κάνει ακριβώς το τέλος των καθαρών σχετικά με ορισμένα στοιχεία (όπως IC) να είναι κάτω στρώμα;

Έβαλα απλά ένα ορθογώνιο σχεδιάζονται με γραμμές πάνω στρώμα. Έτσι autorouter δεν μπορεί ποτέ να περάσει από πάνω του. Μετά autorouting αφαιρώ αυτό το ορθογώνιο. Αυτό μπορεί να είναι η συντομότερη διαδρομή. Ο δεύτερος τρόπος είναι appliying κανόνες και στρώματα για κάθε συστατικό, τα καθαρά ή την περιοχή ... Αυτό μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο για τα μικρά έργα ...

PsIoNiCs: δεν μπόρεσα να βρω την «οδηγία» .... μπορεί να σας βοηθήσει;

betanorm μέθοδος σας λειτουργεί μεγάλο. Πόσο ωραίο ^ _ ^, αλλά εξακολουθώ να θέλω να μάθω τα "συμβατικά" τρόπος να το κάνουμε αυτό πολύ. Πώς να ορίζουν τους κανόνες; i πραγματικότητα δεν καταφέρνουν να το ρυθμίσετε.

πηγαίνετε στο: Εργαλεία -> κανόνες σχεδιασμού -> καρτέλα δρομολόγησης -> δρομολόγησης στρώματα -> ouble κλικ στο RoutingLayer -> για το κορυφαίο στρώμα σε "ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ στρώμα" δεν επιλέξετε χρησιμοποιείται.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back