protel 99 vs protel 2004

S

seyyah

Guest
Είναι η διαφορά μεταξύ των δύο αυτών προϊόντων είναι πολλά;Μπορεί ένα 99 χρήστης εύκολα να χρησιμοποιήσουν το 2004;

Ναι, υπάρχουν πολλές διαφορές μεταξύ 99/99SE και AD2004.Μία από τις μεγαλύτερες διαφορές είναι το ερώτημα γλώσσα.Χρησιμοποιεί δηλώσεις λογική να κάνουν παγκόσμιες δραστηριότητες και αναζητήσεις.

Πολλά από τα hotkeys και τις βασικές δραστηριότητες είναι οι ίδιες.Όμως, πολλά από τα πράγματα που έχετε συνηθίσει σε 99 γίνονται με διαφορετικό τρόπο το 2004.Για παράδειγμα, σκάφους περιγράμματα και είναι στρώματα αεροπλάνο χειρίζεται πολύ διαφορετικά.Υλοποίηση αντιμετωπίζεται με διαφορετικό τρόπο, οι παγκόσμιες αναζητήσεις γίνει διαφορετικά, παράμετροι που επιβάλλονται με διαφορετικό τρόπο, κλπ.

Υπάρχει μια μεγάλη καμπύλη μάθησης κατά την εναλλαγή στην νεότερη έκδοση.Ωστόσο, η νεότερη έκδοση μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από την παλαιότερη έκδοση.Προτείνω να ρίξετε μια ματιά στο @ ltium (Pr0tel) χώρο, και να πάρετε μια δοκιμαστική έκδοση του λογισμικού ώστε να μπορείτε να κρίνετε μόνοι σας.

Γεια σε όλους?
Έχω μια άλλη ερώτηση!
Με συγχωρείτε, εγώ γνωρίζω ότι δεν έχει σχέση με το θέμα αυτό, αλλά θέλω να ξέρω γιατί σε αυτό το
forum κάποιο κείμενο αντικαταστήσει με «*» ή άλλου χαρακτήρα!
για παράδειγμα στο παραπάνω λέξη "protel" substitue με "p * ο ξενοδοχείο" ή "Pr0tel"
ή "Altium" με "@ ltium".

Χαιρετισμοί

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back