programmin WITHOUT PIC προγραμματιστής

B

bbgil

Guest
Αυτό που θέλω να κάνω είναι άμεσα πρόγραμμα ΣΜΕ χωρίς να υπεισέλθω σε ICprog, MikroC κλπ. ..Το έργο που έχω κατά νου είναι FPGA με PIC κατά την οποία η FPGA θα είναι σε θέση να φορτώσετε νέα δεδομένα στο ΣΜΕ χωρίς τη προγραμματιστές.Το ξέρω αυτό το πρόγραμμα για το ποδόσφαιρο και ρομπότ που μπορεί να αλλάξει το ρομπότ και αλγόριθμος που χρησιμοποιεί για τη PIC ελεγκτή.Τυχόν ιδέες για να γίνει αυτό θα είναι μεγάλη.thanx εκ των προτέρων.

και έχουν για το σχεδιασμό κάποιου είδους χειρόφερτων προγραμματιστής ...για αυτό το στοιχείο λήψης pic προγραμματισμού προδιαγραφές μορφή μικρο τσιπ ιστοσελίδα ......
άλλο και εύκολος τρόπος είναι η χρήση τους για bootloadr σας pic ...από αυτό και να ενημερώσετε νέυ hex αρχείο μέσω pic serialport

Πολλοί υπεύθυνοι είναι σε θέση να αυτο επαναπρογραμματισμό.Θα ήταν ίσως να είναι πιο αποτελεσματική από την απλή χρήση εξωτερικής EEPROM
π.μ. και θα επιτρέψει τη λήψη νέων ΣΜΕ στο υλικολογισμικό, όπως απαιτείται.

Πιστεύω ότι ένας bootoloader είναι μια εύκολη λύση, αν σας pic είναι ικανός ...(pic16f87xA-μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή σημείωμα στο microchip.com)

εφαρμογή ενός PIC προγραμματιστής, είναι μια πολύ προηγμένη λύση ...αλλά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LVP (χαμηλής τάσης προγραμματισμού) Νομίζω πως ό, τι χρειάζεστε ...(Ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε ή διερευνηθεί αυτό το θυμάμαι ... αλλά βλέπουμε μια αίτηση κάπου, ίσως σε microchip.com)

Implemeting ένα HVP (υψηλή voltaje [12V] προγραμματιστής) είναι πιο περίπλοκο ...(καλά, μόνο τα 12V από ονομαστική 5V)

καλά, νομίζω ότι πρέπει να dont πρόγραμμα όλων των αλγόριθμο (όπως το ποδόσφαιρο ρομπότ), αλλά ίσως μόνο και μόνο για να εφαρμόσουν μια εντολή διερμηνέα ...ναι, blueroomelectronics όπως είπε,
να γράψει αυτό το "εντολές" σε ένα μικρό eeprom όπως i2c 24c08 ένα όπου μπορείτε να γράψετε από το FPGA και να διαβάσετε από την pic ...(i2c τη μεγάλη multimaster λεωφορείο ...)

καλά,
ήμουν μαντέψουν ...Πώς θα κατεβάσετε τα δεδομένα ή το πρόγραμμα;;;σειριακό καλώδιο;RF;(συγγνώμη μου απ `t δώσουν προσοχή στην ποδοσφαιρική ρομπότ στην καθαρή ...
γι don` t ξέρουν πώς ήταν "ενημέρωση "...)
(Αν έχετε ήδη ένα σειριακό καλώδιο, ίσως για το εγχειρίδιο χειρισμού, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον αύξοντα bootloader ... αν είναι σχεδιασμό για χρήση ενός RF ή κάτι θορυβώδη,
χρησιμοποιήστε μια eeprom διερμηνέας (ακόμη και την εσωτερική eeprom!!))

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back