# Pragma ASM στο Keil, ξέρεις;;

E

eltonjohn

Guest
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάποιο assembler code στη μέση της ρουτίνας.Γι 'αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη σύμφωνη assemby ..Αλλά είναι το είδος των βαρέων.
διότι αυτό το μεταγλωττιστή κάνει είναι να δημιουργήσει μια SRC αρχείο..
ότι πρέπει να συγκεντρωθούν αργότερα ..
Αυτό μου φαίνεται πολύ μέτρια για ένα μεταγλωττιστή. Γιατί να μη
καλέστε το συναρμολογητή άμεσα και την παραγωγή του κώδικα μηχανής tranparently.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ίσως είναι εντάξει. Αλλά εγώ μόνο που χρειάζεται είναι να κωδικός 4 έως 5 γραμμές συναρμολόγησης, εδώ και εκεί ...

Κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος τρόπος είναι να δημιουργήσουμε ένα κέλυφος με την λειτουργία συναρμολογητή σε ξεχωριστό φάκελο και να ζητήσει την εν λόγω λειτουργία ...Τι θα ήθελε να αποφύγει ..
I dont θέλουν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό τμήμα κώδικα είτε
Ξέρει κανείς άλλο τρόπο;;;
Παρακαλείσθε να εξηγήσετε ..

Ένα έχετε προγραμματισμού σε C δεν υπάρχει ανάγκη για συναρμολογητή.Τι προσπαθείτε να κάνετε σε συναρμολογητή;Τα πιο κοινά είναι άμεση πρόσβαση στη θέση μνήμης που γίνεται από μακροεντολές από absacc.h αρχείο.

Tom

Απλά προσθέστε το αρχείο στο SRC UV2 Πηγή
της ομάδας έργου,
UV2 συναρμολογητή κλήσεις αυτόματα μετά από μετάφραση στην SRC αρχείο.

Thre είναι πάντα η ανάγκη για assambler!.
Το ανθρώπινο μυαλό είναι καλύτερο από ένα μεταγλωττιστή!

anyways ..τη δημιουργία ενός crapy!

Έχω το ίδιο πρόβλημα την τελευταία φορά:
this problem with put asm with C. it can generate C the same as asm in 99.9% (if have problem reply your code to i hope you)

i αγνοήσουμε
το πρόβλημα αυτό που με ASM C. C μπορεί να αποφέρει τα ίδια με ASM σε 99,9% (αν έχουν πρόβλημα απάντησή σας κωδικό σας για να ελπίζω)

ναι
K * γ Eil στο contian δεν inline ASM στην ανάγκη να συγκεντρώνουν όλες σας μονάδα ASM στη συνέχεια να συνδεθεί (δεν μπορεί να λειτουργήσει και σε μεγάλες γ αρχείο!)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back