Post Προσομοίωση Διάταξη

G

Gireesh

Guest
γεια,

Θέλω να ξέρω whther είναι απαραίτητο να κάνουμε μετά την προσομοίωση διάταξη για αναλογική ic, εάν έχει περάσει LVS έλεγχο;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Gireesh έγραψε:

γεια,Θέλω να ξέρω whther είναι απαραίτητο να κάνουμε μετά την προσομοίωση διάταξη για αναλογική ic, εάν έχει περάσει LVS έλεγχο;Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εάν μετά την προσομοίωση διάταξη δεν πρέπει να διεξάγεται, στη συνέχεια, όπου shpuld θεωρούμε την efferct των παρασιτικών στοιχείων likr παρασιτικές πυκνωτές, αντιστάσεις κλπ.

μετά την προσομοίωση lyt γίνονται επίσης για να δούμε αν υπάρχουν σημαντικές διαφορές χρόνου (χρόνος ανόδου, χρόνος πτώσης ή καθυστερήσεις propogation) λόγω της διάταξης προστίθενται parasitics, θα πρέπει να είναι λιγότερο από το 10% απόκλιση, και του πάντα καλύτερο να κάνω μετά την προσομοίωση lyt την επικύρωση ur σχεδιασμό και πάλι μετά την ολοκλήρωση lyt, όπως το λέει απλά LVS abt u τις διασυνδέσεις.

Gireesh έγραψε:

Εάν μετά την προσομοίωση διάταξη δεν πρέπει να διεξάγεται, στη συνέχεια, όπου shpuld θεωρούμε την efferct των παρασιτικών στοιχείων likr παρασιτικές πυκνωτές, αντιστάσεις κλπ.

αυτό εξαρτάται από 2 πράγματα:

ένα είναι η SPEC για το κύκλωμα, η ακρίβεια και η ταχύτητα?

η άλλη είναι αν ο πωλητής μπορεί να προσφέρει αυτό το parasitics για αυτό ροή.

Ναι, έχετε να κάνετε.Διαφορετικά πώς θα γνωρίζετε ότι κύκλωμα σας θα λειτουργεί μετά την κατασκευή.Δημοσίευση προσομοίωση διάταξης είναι η κλίμακα του mesuring την ακρίβεια της διάταξης σας

Ναι, είναι πρέπει να κάνει την προσομοίωση διάταξη θέση.
Λόγω της ur διάταξης είναι πολύ πετυχημένος, δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, όπως τα παρασιτικά σε κάποια διαδρομή ενδέχεται να increase.decrease την dalay προς την κατεύθυνση αυτή και οι χρόνοι των κυκλωμάτων και η απάντησή της να εκτελέσει.
άλλο πράγμα είναι η LVS ελέγχει μόνο την σύνδεση του με τη διάταξη και dont δώσει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παρασιτική σε κάθε διαδρομή ώστε u πρέπει να κάνει την προσομοίωση διάταξη για τον έλεγχο μετά την επιτυχή λειτουργία της.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back