plz να μου πει διάφορα εργαλεία CAD που χρησιμοποιούνται σε κάθε στάδιο IC

D

deepavs

Guest
γεια plz να μου πει διάφορα εργαλεία CAD που χρησιμοποιούνται σε κάθε IC στάδια .............. (Όπως για τη διάταξη που χρησιμοποιούμε μαγεία, Cadence κλπ)

Για το IC desing, με την έννοια u θέλουν τα εργαλεία προσομοίωσης?

Πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό το ερώτημα Μήπως χρειάζεται u τη ροή και την αναλογική / ψηφιακή / Μικτό σήμα ή Full custom / ημι coustom

VLSI Εργαλεία CAD:... 1) Tanner εργαλεία, 2) την Xilinx ISE, 3) Mentor Graphics, 4) Synopsys, 5) CADENCE, 6) Magic...

Για το IC desing, με την έννοια u θέλουν τα εργαλεία προσομοίωσης? i ανάγκη CAD εργαλεία που χρησιμοποιούνται ξεκινώντας από το σχεδιασμό μέχρι τη διάταξη ..... Θέλω γνωρίζουν εργαλεία κάθε στάδιο .... προσομοίωση είναι ένα στάδιο του δικαιώματος IC σχεδιασμό ........ [Size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 2 λεπτά: [/color] [/size]

Βρείτε το attachemnt .. Στην τελευταία σελίδα του εγγράφου δίδονται πλήρεις λεπτομέρειες της ροής του σχεδιασμού και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται ..

θέλετε να δείτε το μπροστινό άκρο εργαλεία ή backend εργαλεία;

[Size = 6] ou θέλετε να δείτε το μπροστινό άκρο εργαλεία ή εργαλεία backend [/size] Και οι δύο front-end και back end [size = 2] [color = # 999999] Προστέθηκε μετά από 5 λεπτά; [/color] [/ size ] [size = 6] "Θα πρέπει να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτό το ερώτημα Μήπως χρειάζεται u τη ροή και την αναλογική / ψηφιακή / Μικτό σήμα ή Full custom / ημι coustom" [/size] να μου πείτε u για την πλήρη έθιμο σχεδιασμό

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back