plz βοήθεια στις 4-Wilkinson συνδυαστής τρόπο σχεδιασμού

G

Guest

Guest
Είμαι εργάζονται για ένα μονολιθικό τρόπο CPW 4-(8-ίσως τρόπο στο μέλλον) 2watts Wilkinson συνδυαστής με κέντρο freq 20GHz.BW είναι 4 GHz.Το υπόστρωμα GaAs.Το μέγεθος είναι η μεγάλη ανησυχία σε αυτή την περίπτωση.Θέλω να χρησιμοποιήσω το ένα στάδιο του σχεδιασμού για τη μείωση του μεγέθους.

Το πρόβλημα είναι ότι τα 4 ή 8 quater κύματος γραμμών μεταφοράς πρέπει να είναι παράλληλες με ίση απόσταση σε αυτό το σχεδιασμό.Η απόσταση είναι περίπου 100 ~ κάπου 150ums.Τότε, πώς μπορώ να συνδέσω το σύνολο των υποκαταστημάτων σε ένα μόνο κόμβο στην έξοδο, διατηρώντας το ίδιο μήκος του κάθε υποκαταστήματος;

Νομίζω ότι μία προσέγγιση που θα μπορούσε να προσθέσει κάποια επιπλέον στροφές στους κλάδους κοντά στο κέντρο για να γίνει μεγαλύτερη.Αλλά δεν έχω αρκετό χώρο για να γίνει αυτό.Τότε τι ρύθμιση ή διάταξη ξυλοπάπουτσο θα πρέπει να χρησιμοποιήσω;Ευχαριστώ για τη συμβολή!

Im τη γνώμη μου δεν είναι Γουίλκινσον, αν δεν προβεί σε treditinal τρόπο.Ωστόσο για να το διάλυμα του χώρου, διότι έχει ένα απλό T διασταύρωση και στη συνέχεια Wilkinson Divider.
Ελπίζω αυτό επιλύει την απαίτηση.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back