M
mouzid
Guest
Hi μέλος,work.
Θέλω να καταλάβω πώς η ασύγχρονη σειριακή
έργο δέκτη.send a set of data with a start bit and a stop bit.
Γνωρίζω ότι το σειριακό πομποδέκτη
στείλει ένα σύνολο δεδομένων με λίγο εκκίνηση και λίγο στάση.Επίσης, έμαθα ότι τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για να ανακτήσει το ρολόι που χρησιμοποιείται για το δείγμα.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω αυτή τη διαδικασία στην αρχή της.
Γνωρίζουμε ότι το κύκλωμα ανάκτησης ρολογιού (ΣΔΠ) χρησιμοποιεί PLL.Στην biginning ο δέκτης δεν είναι συγχρονισμένο με το tranceiver.Δεν νομίζω ότι το κομμάτι Ξεκινήστε από μόνα τους θα είναι αρκετή αρκεί για να αποδείξει το συγχρονισμό.
(succession of 1 and 0) sample to synchronise the receiver with the tranceiver.
Ένας φίλος μου είπε ότι το ΣΔΠ θα απαιτήσει τουλάχιστον 10 στοιχεία
(διαδοχή του 1 και 0) δείγμα να συγχρονίσετε το δέκτη με το tranceiver.Είναι αλήθεια;the minimum ?
Εάν είναι αλήθεια, είναι 10
το ελάχιστο;
Please help.
Θέλω να καταλάβω πώς η ασύγχρονη σειριακή
έργο δέκτη.send a set of data with a start bit and a stop bit.
Γνωρίζω ότι το σειριακό πομποδέκτη
στείλει ένα σύνολο δεδομένων με λίγο εκκίνηση και λίγο στάση.Επίσης, έμαθα ότι τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται για να ανακτήσει το ρολόι που χρησιμοποιείται για το δείγμα.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν μπορώ να πάρω αυτή τη διαδικασία στην αρχή της.
Γνωρίζουμε ότι το κύκλωμα ανάκτησης ρολογιού (ΣΔΠ) χρησιμοποιεί PLL.Στην biginning ο δέκτης δεν είναι συγχρονισμένο με το tranceiver.Δεν νομίζω ότι το κομμάτι Ξεκινήστε από μόνα τους θα είναι αρκετή αρκεί για να αποδείξει το συγχρονισμό.
(succession of 1 and 0) sample to synchronise the receiver with the tranceiver.
Ένας φίλος μου είπε ότι το ΣΔΠ θα απαιτήσει τουλάχιστον 10 στοιχεία
(διαδοχή του 1 και 0) δείγμα να συγχρονίσετε το δέκτη με το tranceiver.Είναι αλήθεια;the minimum ?
Εάν είναι αλήθεια, είναι 10
το ελάχιστο;
Please help.