PLL Pspice μοντέλο ή διεπαφής Pspice & Matlab

S

Sergiu_Q

Guest
Σε περίπτωση που μπορώ να βρω ένα μοντέλο μπαχαρικό για PLL; ... οποιεσδήποτε προτάσεις; Σε princilpe Χρειάζομαι ένα μοντέλο για lmx2316, αλλά νομίζω ότι μπορώ να τροποποιήσετε ένα πρότυπο για να aprox το μοντέλο που χρειάζομαι. Είναι ένας καλός ideea να interface κύκλωμα μου από ORCAD PSPICE, με Matlab Simulink; (Κύκλωμα μου από ORCAD, PLL από matlab και όλες τις προσομοιώσεις χρειάζομαι θα είναι σε Simulink)

Τι προσπαθείτε να μοντέλο; Είναι ένα βρόχο ελέγχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάτι σαν μοντέλο Pspice να το ανοίξετε χαρακτηριστικά βρόχο, χρησιμοποιώντας τάσης ισοδύναμο παραστάσεις. Ταλαντωτής είναι ολοκληρωτή με κέρδος Kosc (όπως το [MHz / V] / s), ανιχνευτή φάση είναι ένα contant Kp [V / ακτίνιο], ψηφιακές διαχωριστικό είναι μια σταθερά Κ = 1 / n, βρόχο φίλτρο είναι ένα op amp ενσύρματο ως ολοκληρωτή, κλπ. δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να κλείσει ο κύκλος σε Pspice και να το πάρετε για να συγκλίνουν σε μια λύση, αλλά αξίζει μια δοκιμή.

biff44 , έχετε δίκιο, αλλά εγώ δεν μπορεί να κάνει μια πάρα πολύ ακριβές μοντέλο στη λειτουργία σας εξηγήσει ... τι θα λέγατε για το PSPICE διεπαφή & Simulink .. είναι μαζί σας σε αυτή την περίπτωση;

ακριβώς τι είναι εσείς προσπαθεί να μιμηθεί;

απλά προσπαθούν να χαράχτηκε η ρυμοτομία ur μοντέλο χρησιμοποιεί αναλογική συμπεριφοριστική βιβλιοθήκη μοντελοποίηση Έχω μια frirnd κάνει khouly

Όχι, επιτρέψτε μου να προσπαθήσω ξανά. Είστε απλά προσπαθεί να αναλύσει σταθερών συνθηκών, όπως το εύρος ζώνης βρόχου, θόρυβο, κλπ? Ή προσπαθείτε να μοντέλο μη γραμμικής εφέ όπως κύκλου ολίσθησης, χρόνος απόκτησης, κλπ;

Θα ήταν καλό εάν θα μπορεί να κάνει όλα, αλλά για την πρώτη μου πρέπει να έχει ένα μοντέλο για max2316 για μπορώ να προσομοιώνουν ένα κύκλωμα που χρησιμοποιεί το εν λόγω κύκλωμα ... έχω το υπόλοιπο του κυκλώματος έτοιμο, αλλά χρειάζομαι μόνο αυτό το μοντέλο PLL. .. Αρκεί να συνηθισμένα πράγματα σχετικά με αυτό (DC, θόρυβος, bandwich) χρόνος απόκτησης είναι ήδη σε πολύ για αυτό που χρειάζομαι:)

Ξεκινήστε με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Έχει πολλές από τις προγραμματισμένες γραμμική βασική θεωρία. Διαλέξτε ένα εθνικό PLL τσιπ που είναι παρόμοιο (δηλαδή το ίδιο εξόδου της αντλίας χρέωση τρέχουσα) ως μέρος MAX, και μακριά πηγαίνετε. Εάν μείνετε στη γραμμική περιοχή, το PLL είναι πολύ απλή γραμμική βρόχους ελέγχου. Κάθε καλό πρόγραμμα με έναν βρόχο πακέτο ανάλυση ελέγχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αυτό θα ήταν ένα δεύτερο βήμα, αν είχε πιο περίπλοκη είναι PLL με πολλά έξτρα πόλους και μηδενικά, ή φάση και η συχνότητα παράλληλες τροχιές ελέγχου, κλπ. (για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να είναι ήδη εξοικειωμένοι με έννοιες όπως το διάγραμμα Bode, Root Locus οικόπεδο, Nyquist κριτήρια, κλπ). http://www.national.com/appinfo/wireless/webench/

Για interfacinf την έξοδο μπαχαρικό με matlab. Θα δημιουργήσει πρώτα μια καθαρή λίστα. Στη συνέχεια, στο τέλος του αρχείου που παράγεται τοποθετήστε το TRAN εντολή (ελέγξτε τη σύνταξη σε εγχειρίδια μπαχαρικό). Αυτή η εντολή θα δημιουργήσει ένα αρχείο. Txt που μπορεί να ανοίξει και επεξεργαστεί με matlab.

Biff44 χάρη έχω ήδη χρησιμοποιηθεί webench και theresults είναι εντάξει για το κύκλωμα μου, αλλά τώρα πρέπει να χρησιμεύσει για δοκιμή πλήρων σχηματικό μου:.) Θα προσπαθήσω να κάνει σχηματικό μου σαν subckt και να χρησιμοποιήσετε αυτό το subckt σε matlab και στο Matlab θα χρησιμοποιήσω το pll από Simulink (θα κάνω το δικό μου μοντέλο με το pll από Simulink, με pll χαρακτηριστικά μου) amraldo "Στη συνέχεια, στο τέλος του αρχείου που παράγεται τοποθετήστε το TRAN εντολή (ελέγξτε τη σύνταξη σε εγχειρίδια μπαχαρικό) . Αυτή η εντολή θα δημιουργήσει ένα αρχείο. txt που μπορεί να ανοίξει και επεξεργαστεί με matlab. " .. Τι άνθρωπος εντολή; . Tran είναι μόνο για μπορώ να κάνω μια παροδική ανάλυση. παρακαλούμε να mo ρητή ... ίσως γνωρίζετε περισσότερο και να κάνω μια σύγχυση

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back