pliz να με βοηθήσει στο δάχτυλο εκτύπωση matlab βασίζεται λογισμικού

K

kuldeep antil

Guest
Hi all, im ένα engg.σπουδαστή από IT IM GOING TO START MATLAB ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ FINGER PRINT SOFTWARE.CAN U SUGGEST ΥΛΙΚΟΥ Ή ΜΕ αρμόδιες διευθύνσεις SOTHAT Ι μπορεί να φέρει εις πέρας εργασίας μου σε αυτό το πρόγραμμα πιο εύκολα [/ tex] [/ code] [/ b]

γεια
πρώτον και διαβάστε τα βασικά για επεξεργασία εικόνας τότε πηγαίνετε στον κωδικό
κατά την έναρξη γράψετε κάποιο εύκολο επαιτώ στο matlab στη συνέχεια να προχωρήσουμε για την αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων
i defenetly βοήθεια και όσον αφορά τον κώδικα matlab
καλύτερη τύχη

u ευχαριστήσω πολύ sir.I δεν είχε ποτέ XPECTED SOMUCH ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ
ΚΑ ... REALLY WISH U HEARTIEST THANK ΚΑ.
COULD U PLIZ TELL ME κάποιες καλές ΥΛΙΚΟΥ Ή ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ START MATLAB ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ απλή και σαφής ΓΛΩΣΣΑ ....

Κύριε, να ξεκινήσει η εν λόγω σχέδιο δεν είχε Α καταναγκασμός για μένα, αλλά ως τελευταίο έτος IMA είναι φοιτητής, IT'S MY INNER WISH TO DO SOME καλό σχέδιο σαν αυτό ... όπως έχω GOT UR HELPING RESPONSE, NOW IM VERY MUCH SURE TO COMPLETE MY PROJECT πολύ θετικά, αν μου επιτρέπεται να διατηρούνται GETTING ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ U. .. COULD U SEND ME UR ΑΤΟΜΙΚΗ e-id, έτσι ώστε την επόμενη φορά, θα ήθελα να επικοινωνήσετε άμεσα και μέσω email, plz ....
-KULDEEP ANTIL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back