PIR αισθητήρα καλωδίωση με ρελέ

G

garv

Guest
παρακαλώ κάποιος να μου πει ...... πώς να conect PIR αισθητήρα με ρελέ να κάνει relay ταξίδι ... παρακαλώ να μου πείτε επείγον του και να μου πείτε καλωδίωση με ρελέ clearly.thank σας.

Ποια PIR; (Link?) Ποια ρελέ; (Link?) Τι είναι το τροφοδοτικό σας; Ken

hi χάρη Ken για την απάντησή σας, είμαι χρησιμοποιώντας έναν αισθητήρα PIR BS1600 ([url = http://www.futurlec.com/PIR_Module.shtml] PIR Sensor Module [/url]), 12v 5pin ρελέ. Είμαι πάρει 3.3v στην έξοδο ή PIR αισθητήρα και με αυτό θέλω να το ταξίδι το ρελέ στο οποίο δίνω προσφορά 12v. ως Θέλω να χρησιμοποιήσω 12v από ρελέ weneva οποιαδήποτε κίνηση ανιχνεύεται από έναν αισθητήρα ώστε να μπορώ ανάγκη προτάσεις σχετικά με τη σύνδεση και την καλωδίωση του αισθητήρα με 5pin ρελέ 12v. το κύκλωμα φαίνεται στο παραπάνω link με τα στοιχεία του αισθητήρα (αύξων αριθμός. αισθητήρα φαίνεται στο σύνδεσμο είναι diff. BT είναι ίδιο με το μ.), οπότε παρακαλώ να μου πείτε την καλωδίωση φαίνεται στο παραπάνω link σαφώς εννοώ την οποία pin Πρέπει να δώσουμε προσφορά 12v για την αναμετάδοση, επί των οποίων καρφίτσα έχω να προσθέσω δίοδος, η οποία pin πρέπει να GND, και το οποίο pin είναι η έξοδος. παρακαλώ σαφείς τις αμφιβολίες μου, καθώς γίνεται όλο και δυσκολότερο για μένα να κατανοήσω ρελέ. σύνδεση ρελέ http://www.autoshop101.com/forms/hweb2.pdf ευχαριστώ

Έχετε μια σύνδεση με, ή έναν αριθμό τμήματος για ρελέ σας; Αν όχι, μπορείτε να μετρήσετε την αντίσταση πηνίου μεταξύ των ακροδεκτών # 85 και # 86. ken

γεια ken, είμαι χρησιμοποιώντας 12v, 5 ρελέ καρφίτσα και την αρίθμηση του είναι 1,2,3,4,5 ... το ρελέ χρώμα Yello, u μπορεί να δει hav. τώρα είμαι συγχέεται με την καλωδίωση όπως έχω ήδη πει hav. SPDT 12v του, 5 ρελέ pin. ο Αριθμός είδους είναι JQC-3FC (T73) DC12V. μπορείτε να δείτε σε αυτό το σύνδεσμο, [url = http://www.alibaba.com/product-gs/221732695/RELAY_JQC_3FC_T73_.html] RELAY (JQC-3FC/T73) τα προϊόντα, αγοράζουν RELAY (JQC-3FC/T73) προϊόντα από alibaba.com [/url] χάρη και να απαντήσει σύντομα TC!

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 19:06 -------- - Προηγούμενη θέση ήταν στις 18:20 ----------</span></span>
hey Ken .... αυτό είναι κύκλωμα μου παρακαλώ διαβάστε την προσεκτικά και επιτρέψτε μου να ξέρω καλωδίωσης και των ομάδων εργασίας. ... θα ήταν μεγάλη χειρονομία από εσάς. Σας ευχαριστώ.

Βρείτε (με μετρητή αντίσταση, πω DMM) οι δύο ακροδέκτες του ρελέ, οι οποίες είναι μεταξύ 50ο .. 500 Ohm αντίσταση μπορεί να μετρηθεί (όχι μηδέν!). Αυτές είναι οι καρφίτσες πηνίο. Χρησιμοποιήστε ένα DC 12 της προσφοράς κατά (αν ρελέ σας είναι 12 τύπου V): θετική στο ρελέ, αρνητικό στον πομπό τρανζίστορ και για τις αρνητικές ακίδα του αισθητήρα [color = "Silver"] [ size = 1 ]---------- Δημοσίευση προστέθηκε στις 15:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα ήταν στις 15:18 ----------[/ ΜΕΓΕΘΟΣ ] [/color] Προσέξτε: μέτρηση της αντίστασης πηνίου, επίσης, με αντίθετη πολικότητα. Εάν οι δύο μετρήσεις που δίνουν διαφορετικά αποτελέσματα, το ρελέ περιλαμβάνει επίσης μια δίοδο.

Λίγο Google'ing: Το πηνίο 12V είναι 400Ω ... 30mA πηνίο ρεύμα. Τα τερματικά παρατηρείται από το κάτω μέρος, με τους τρεις τερματικούς σταθμούς στην περιοχή σας: πάνω αριστερά ... NC πάνω δεξιά ... ΟΧΙ κάτω αριστερά ... πηνίο χαμηλότερη μέση ... C κάτω δεξιά πηνίο καμία εσωτερική δίοδος κίνηση επιστροφής Δεν μπορείτε να εξουσία το ρελέ από μια μπαταρία 9V. Θα χρειαστείτε μια πηγή ρεύματος 12V .. τοίχο κονδυλωμάτων ή μπαταρία. Μπορείς να το κάνεις αυτό; R1 στο συνημμένο θα μπορούσε να 1KΩ να 10KΩ. Είμαι βέβαιος, ούτε πουθενά χωρίς αυτό προσπαθούμε. Ken

γεια ken ... Thanx πολλά, αλλά είμαι έχοντας την ίδια προβλημάτων που είχα στο παρελθόν ... Είμαι επισυνάπτοντας την εικόνα έτσι ώστε να παρακολουθούν με προσοχή και τον οδηγό μου ως εκ τούτου, σας ευχαριστώ πολύ για τις προσπάθειές σας.

Όταν η έξοδος των pin του PIR του 2 είναι 0V, η βάση του Q1 είναι χαμηλή, η απενεργοποίηση της Q1. Q1 εμφανίζεται ως ένα ανοικτό διακόπτη, έτσι θα δείτε 12 και στις δύο άκρες του ρελέ πηνίο. Όταν η έξοδος fn pin του PIR του 2 είναι 3,3 V, η βάση του Q1 οδηγείται σε 0,6 V μέσω της R1, και Q1 είναι ενεργοποιημένη, όπως ένα κλειστό διακόπτη. Το κάτω άκρο του πηνίου του ρελέ είναι στη συνέχεια τράβηξε προς τη γη από συλλέκτη Q1, η ενεργοποίηση του ρελέ. Σε σας ρελέ pin-out συνδέσεων (κάτω αριστερά), δεν χρειάζεται να συνδέσετε τις καρφίτσες πηνίο στις ακίδες NO και NC. Ken

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back