J
Jose Fausto
Guest
Γεια σας, θέλω να συγκρίνουν τα PICkit2 και ICD2, προφανώς, υπάρχουν διαφορετικές όσον αφορά την ενίσχυση της qty του μικροελεγκτή ο καθένας μπορεί να υποστηρίξει .... 1 .- Μπορώ να συνδέσετε στον υπολογιστή περισσότερες από μία PICkit2 ή ICD2; I conected δύο PICkit2 ταυτόχρονα και κλείσιμο του υπολογιστή μου ..... I didnot δοκιμή με ICD2, επειδή έχω μόνο ένα 2 .- Θα δοκιμαστεί ένα πρόγραμμα με ICD2 και λειτουργεί κανονικά, με τον εντοπισμό σφαλμάτων. αλλά όταν θέλω να χρησιμοποιήσω PICkit2 πρώτη φορά που εργάστηκε, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, χωρίς αλλαγές πήρα ένα λάθος σαν PK2Error0028 ..... 3 .- Δοκιμασμένο ένα πρόγραμμα σε πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων με ICD2 και PICkit2 με PIC16F877, και δουλεύει εντάξει, αργότερα άλλαξε σε PIC16F877A (νέα έκδοση του PIC), φυσικά modifing του λογισμικού, και τρέχει εντάξει στο ICD2, αλλά δεν είναι το ίδιο σε PICkit2 και πάλι πήρε το ίδιο PK2Error0028 λάθος. Ξέρω Microchip είναι ακόμα για τον καθορισμό των προβλημάτων για PICkit2 ως πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων, αλλά εγώ ήθελα να μάθω τα σχόλιά σας για τα προβλήματα ή τα όρια για PICkit2. JOSE