PICkit 2 σφάλματος τάση VPP ... βοηθήσει: (

V

Villevissen

Guest
Γεια σου, im χρησιμοποιώντας το PICkit αλλά αντιμετώπισε πρόβλημα, ποτέ όταν προσπαθώ να ανοίξω το λογισμικό PICkit 2 παίρνω το μήνυμα "σφάλμα PICkit 2 τάση VPP". Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ΣΜΕ μου που είχε πάρει μια στατική σοκ έτσι αγόρασα καινούργια, αλλά im πάρει ακόμα το ίδιο μήνυμα, είναι προγραμματιστής μου που με κάποιο τρόπο έχουν σπάσει προς τα κάτω; Και του το ίδιο το MPLAB, ισχυρίζεται ότι υπάρχει ένα σφάλμα τάσης VPP:. (Έχω αλλάξει θύρες USB, την επανεγκατάσταση vista (tho i δεν το εγκαταστήσετε ξανά οφείλεται σε αυτό το πρόβλημα), αλλά ούτως ή άλλως im όλοι έξω από ιδέες, γι 'αυτό πραγματικά ελπίζω ο καθένας από μπορείτε να ξέρετε τι να κάνετε :)

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων PICkit2 και ένα πολύμετρο.

ah :) Χμμ dont έχει ένα πολύμετρο, αλλά η αντιμετώπιση προβλημάτων λέει ότι υπάρχει μια μικρή ή πολύ βαρύ φορτίο, αλλά εγώ ξέρω τι είναι πραγματικά προκαλεί ότι: S im χρησιμοποιώντας το demoboard που ήρθε με την PICkit 2 προγραμματιστή έτσι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σορτς ^ ^ hmm tho Όταν συνδέω το διοικητικό συμβούλιο demo από n δοκιμάσει το VPP λέει everythings πρόστιμο.

Χρησιμοποιείτε PICkit2 για πρώτη φορά; Παίρνω αυτά τα προβλήματα, όταν στις πινέζες του δεν είναι συνδεδεμένα σωστά ή υπάρχει κάποιο είδος βραχυκυκλώματος μεταξύ των δύο καρφίτσες που θα χρησιμοποιείται για τον προγραμματισμό! Επίσης, ελπίζω ότι δεν είστε εξαρτήσεως το pin MCLR να Vcc ενώ ο προγραμματισμός! Θεωρεί AJ

Θα έχουν εργαστεί πρόστιμο πριν. n Όπως είπα και πριν im χρησιμοποιώντας το διοικητικό συμβούλιο demo που ήρθε με αυτό, εντάξει θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει ένα νέο :) και το pin MCLR δεν θα πρέπει να συνδέεται με το Vcc ^ ^

[Quote = Villevissen] ah :) Χμμ dont έχει ένα πολύμετρο, αλλά η αντιμετώπιση προβλημάτων λέει ότι υπάρχει μια μικρή ή πολύ βαρύ φορτίο, αλλά εγώ ξέρω τι είναι πραγματικά προκαλεί ότι: S im χρησιμοποιώντας το demoboard που ήρθε με την PICkit 2 προγραμματιστή έτσι δεν πρέπει να υπάρχει καμία σορτς ^ ^ hmm tho όταν συνδέω το διοικητικό συμβούλιο demo από n δοκιμάσει το VPP λέει everythings πρόστιμο [/quote] Α DMM κοστίζει μόλις κάτω από $ 0.5 /. -. Αν είστε φοιτητής, ίσως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε.

Αγόρασα ένα για περίπου US $ 2, ποτέ δεν βλέπουν το ένα για 50cents (US $).

[Quote = funnynypd] Αγόρασα ένα για περίπου US $ 2, ποτέ δεν βλέπουν το ένα για 50cents (US $) [/quote] Ναι, εννοούσα επίσης $ 5 / -. "." Γενικά χρησιμοποιούμε ένα μετά το σήμα νόμισμα "Rs.250 / -" θα ανέλθει σε περίπου $ 5 / - η απόφαση αυτή ελήφθη με ένα δεκαδικό αριθμό και μπορεί να έχετε υποτίθεται 0,5 δολάρια

Έχω κάνει κάποια περαιτέρω δοκιμές τώρα, έκανα ένα νέο «διοικητικό συμβούλιο demo" από ένα από αυτά τα labboards hehe έτσι κι αλλιώς τώρα ξέρω το Vpp δεν είναι μικρή, αλλά ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να είναι. εγώ προσπάθησα να βγάλει το Vpp, αλλά στη συνέχεια λέει "Δεν ανιχνεύθηκε συσκευή". Έτσι, είναι απλά για να ρίξει τον προγραμματιστή έξω από το παράθυρο da; oh αν ναι, τι προγραμματιστής θα σας συστήσει παιδιά; :) Θέλετε ένα φτηνό ένα ;)

Είναι εργάζονται με winXP ή σε κάποιο άλλο PC / φορητό υπολογιστή; Ενώ η περιέργεια σκοτώνει μια γάτα, ανυπομονησία σκοτώνει ίσως το σχεδιασμό ενός άνδρα. εμείς επίκλισης ρίξει έξω κάθε πράγμα που δημιουργεί πρόβλημα. Αν PICkit2 (υποθέτω της Microchip) δεν λειτουργούν για σας, ό, τι κι αν κάνει να συμπεριφέρονται με τον ίδιο τρόπο. Μη εργάσιμος κατάσταση είναι δεδομένη ευκαιρία να μάθουν και να γίνει πιο εξειδικευμένο και αναλυτικό. όπως πολύ σωστά πρότεινε ο Bill, έχουν κατάλληλα εργαλεία ελέγχου, ώστε να μπορείτε να προσεγγίσετε λογικά.

Χμμ καλή ιδέα :) Θα πάμε κάτω στο σύντροφό μου και να το δοκιμάσετε :) oh άρρωστος και κοιτάζω προς τα πάνω ό, τι η MM θα κοστίσει :)

[Quote = Villevissen] Χμμ καλή ιδέα :) Θα πάμε κάτω στο σύντροφό μου και να το δοκιμάσετε :) oh άρρωστος και κοιτάζω προς τα πάνω ό, τι η MM θα κοστίσει :) [/quote] DMM με βάση τις δοκιμές, μπορεί να γίνει στο εργαστήριο με τη χρήση και του εγκαταστάσεις. ότι δεν θα χρειαστεί να δαπανήσει για αυτό. BTW, γιατί να μην προσπαθήσουμε να το τρέξει χωρίς σύνδεση με οποιαδήποτε εξωτερική συσκευή, εάν το ίδιο μήνυμα έρχεται; τότε εάν υποδοχή USB σας δίνει έξω πολύ χαμηλή τάση, όπως 4.5V ή 3.3V;

Έχω προσπαθήσει να μην συνδέετε τίποτα στον προγραμματιστή και στη συνέχεια να το δοκιμάσετε, δουλεύει μια χαρά, αλλά όταν συνδέω το Vpp λέει ότι ένα σφάλμα τάσης του και πάλι. Αχ και να ήμουν κάτω στο δωμάτιο συντρόφους μου και δοκιμαστεί ... ίδιο πρόβλημα υπάρχει: (

[Quote = Villevissen] Έχω δοκιμάσει να μην συνδέετε τίποτα στον προγραμματιστή και στη συνέχεια να το δοκιμάσετε, δουλεύει μια χαρά, αλλά όταν συνδέω το Vpp λέει ότι ένα σφάλμα τάσης του και πάλι. Αχ και να ήμουν κάτω στο δωμάτιο συντρόφους μου και δοκιμαστεί ... ίδιο πρόβλημα υπάρχει: ([/quote] Τώρα, αν δείτε τα πινέζες των PICkit2 σωστά συνδεδεμένη με τους ακροδέκτες του στόχου ξέρω ενός μικροτσίπ συμβουλίου, όπου οι ακίδες στόχο έχουν λανθασμένη αρίθμηση εκτυπώνονται ως ανά Microchip φόρουμ Μην.. αντιστρέψει το σύνδεσμο αμέσως, αλλά ελέγξτε αν πραγματικά πινέζες 1 - 6 αντιπροσωπεύουν το ίδιο όπως κάθε σκάφους σας από τη φυσική παρατήρηση των στοιχείων. Τέλος μιλήσετε με τοπική υποστήριξη μικροτσίπ και είναι γνωστό ότι θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε σας Microchip-απαγορεύουν την υψηλή τέλη courier πέρα ​​δώθε το κεφάλι σας σε, όμως.

Yeh οι πείροι είναι σωστές, πηγαίνει όπου υποτίθεται ότι πρέπει να :) Gonna ανοίξετε ένα εισιτήριο για την υποστήριξη μικροτσίπ ιστοσελίδα :)

Πιθανότατα χρησιμοποιείτε bs250 mosfets ... Κάπως προβληματική, αλλά εγώ ακόμα δεν ξέρω γιατί ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back