PIC32MX340F256H κρύσταλλο πρόβλημα

N

nagarajkumark

Guest
Γεια σου, είμαι χρησιμοποιώντας ΣΜΕ 32MX340F256H. Κρυστάλλινα KDS 8 MHz, χωρητικότητα φορτίου 22 PF σε OSC1 OSC2 και καρφίτσες. έχω κάποιο πρόβλημα στο κρύσταλλο καρφίτσα OSC1. όταν το κρύσταλλο OSC1 αφής καρφίτσα στο πολύμετρο καθετήρα ή CRO καθετήρα, δουλεύει καλά. διαφορετικά δεν εργάζονται του. Επαναφοράς μετά το διοικητικό συμβούλιο δεν εργάζονται του. μετά από επαφή με πολύμετρο καθετήρα ή CRO λειτουργία του καθετήρα. κάποιος παρακαλώ βοηθήστε με NAGA: λυπημένος:

Αδέσποτων επίδραση της χωρητικότητας. η τιμή του πυκνωτή μπορεί να μην είναι αρκετό. αν αγγίξετε με το χέρι, επίσης, ότι θα λειτουργήσει. δείτε εάν και οι δύο είναι ίδια αξία. δείτε ποια είναι η συνιστώμενη τιμή. 22 -33 θέσει σειρά PF. κολλήσεις σωστά. Μπορεί να οφείλεται σε στεγνώσει και κολλήσεις.

Ευχαριστώ για την απάντησή σας. τόσο χωρητικότητα φορτίου είναι ίδιες. δεν ξηρό συγκόλληση. Τώρα έχω ακόμα κολλημένο 10 αριθμούς των PCB χρήση αυτού του ελεγκτή, αλλά όλα είναι ίδια συμβούλιο αυτό το πρόβλημα στο αρχικό στάδιο. Μετά από κάθε φυσική διακοπή της εργασίας του πλοίου όλα τέλεια. Θέλω να ξέρω αυτό που το είδος του προβλήματος. Ι που επισυνάπτεται σχηματική μου παρακαλώ να μου δώσετε την πρότασή σας. ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τα σπασμένα αγγλικά. χάρη από NAGA

[Url = http://www.datasheetdir.com/PIC32MX340F256H+download] PIC32MX340F256H δελτίο, pinout, εφαρμογή κυκλώματα 64/100-Pin γενικής χρήσης, 32-bit μικροελεγκτές Flash [/url] δελτίο δεδομένων λέει max 15pf είναι η χωρητικότητα φορτίου . παρακαλούμε να ελέγξετε στη σελίδα 514

[Quote = ckshivaram? 826601] [url = http://www.datasheetdir.com/PIC32MX340F256H+download] PIC32MX340F256H δελτίο, pinout, κυκλώματα εφαρμογή 64/100-Pin γενικής χρήσης, 32-bit μικροελεγκτές Flash [/url] δελτίο δεδομένων λέει max 15pf είναι η χωρητικότητα φορτίου. παρακαλώ ελέγξτε στην σελίδα 514 [/quote] καμία χρήση. Δεν εργασίας του

Διαβάστε στην ενότητα 6.8.3 DS61112. Περιγράφει την κατάστασή σας ακριβώς. Keith

Ανακάλυψα ότι λύση. αλλά θέλω να το γνωρίζουν αυτό είναι σωστό ή λάθος. Όταν συνδέω 100K αντίσταση και πυκνωτή 0.1uF συνδεδεμένες σε σειρά σε όλη την καρφίτσα OSC1. Δεν δουλεύει καλά.

μπορεί να είναι η περίπτωση επίσης .. λόγω μη αντιστοίχιση της αξίας RC .. τι το έγγραφο προδιαγραφών λέει ... αλλά θα υπάρξει κάποια διαφορά στην θεωρητική και πρακτική εφαρμογή

Θα ήθελα να θεωρηθεί επιπλέον χωρητικότητα όπου μπορείτε αγγίξει τον καθετήρα παλμογράφο παρά το ασυνήθιστο δίκτυο. Μερικά ταλαντωτές θέσει μια αντίσταση στην ακίδα OSC-έξω, αλλά δεν έχω δει ποτέ ένα τέτοιο κύκλωμα. Keith

Τέλος, 1 Mega ohm αντίσταση συνδέεται σε όλη την καρφίτσα OSC1 και OSC2 καρφίτσα. δουλεύει. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. NAGA

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back