PIC18F14K50 αντί PIC18F2550 για την οικοδόμηση μιας PIC Προγραμματιστής

P

Plateau

Guest
Γεια σας, όλοι είναι εντάξει; Ξέρει κανείς αν είναι δυνατόν να οικοδομήσουμε ένα προγραμματιστή PIC όπως PICkit2 χρησιμοποιώντας PIC18F14K50 αντί PIC18F2550; Στην πόλη μου είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί το 2550 ή 4550 και είναι τόσο ακριβά. Ωστόσο, 14K50 είναι πολύ φθηνή. Είτε κάποιος γνωρίζει μια άλλη ΣΜΕ που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να χτίσει έναν προγραμματιστή ΣΜΕ αισθάνομαι τόσο ελεύθερος να μας πει. Πολλές ευχαριστίες και αφορά, Pedro Ρόζα!

Για το λόγο αυτό καλό PIC18F14K50 έχει τη μισή FLASH και περίπου το ένα τρίτο της μνήμης RAM του PIC18F2550. Έχετε προσπαθήσει να μεταγλωττίσετε το PICkit2 πηγή για την PIC18F14K50; Θα ενταχθούν στο 16KB 0fFLASH και 768B της μνήμης RAM του PIC18F14K50; Ένα άλλο ζήτημα είναι δυνατό πιστεύω ότι η PIC18F14K50 είναι στην πραγματικότητα μια 3.2V συσκευή με ενσωματωμένο ρυθμιστή LDO. Έχετε να χρησιμοποιήσετε ένα πακέτο DIP ή μπορείτε να δουλέψετε με ένα Quad; BigDog

Γεια σας, BigDog, είσαι καλά; Πρώτα απ 'όλα σας ευχαριστώ πολύ για το γεγονός ότι μου απάντησε πολύ γρήγορα. Τι έχω να καταρτίσει; Εδώ έχω τις πηγές και τα αρχεία του firmware του bootloader πάρα πολύ. Σχετικά με την ενθυλάκωση, θα μπορούσα να κάνω έναν προσαρμογέα DIP αλλά πραγματικά πρέπει να ξέρω αν είναι δυνατόν. Όταν φτάνω στο σπίτι μου θα προσπαθήσω να μεταγλωττίσετε. Πολλές ευχαριστίες και αφορά: D

Γεια σας, Το πρόγραμμα Pk2 καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της μνήμης 32KB σε 2550 με μόνο 16K για το 14K50 δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Ποια χώρα είστε μέσα, εξέπληξε το 2550 ή 4550 είναι τόσο ακριβά; Όπως λέγεται συχνά σε αυτά τα φόρα την αγορά ενός έτοιμου γνήσια PK2 μπορεί να είναι η καλύτερη και φθηνότερη επιλογή, αν και υπάρχουν μερικά καλά έτοιμα Pk2 κλώνοι εκεί έξω επίσης.

Εάν χρειάζεστε μόνο ένα κομμάτι, μπορείτε να παραγγείλετε δείγμα από την Microchip (δεν νομίζω ότι δειγματοληψίας κατάχρηση της υπηρεσίας, διότι χάρη σε αυτό το δείγμα θα χρησιμοποιήσετε άλλα προϊόντα τους :)) EDIT: Αυτό είναι - αν η χώρα σας δεν έχει μερικά extremly σκάτωσε τελωνειακή νομοθεσία.

Ζω στο Μπέλο Οριζόντε, η κύρια πόλη της Minas Gerais (ένα από τα 27 κράτη μέλη της Βραζιλίας). Εδώ έχω βρει 18F2550 18F4550 και τόσο ακριβά. Οι coust ΗΠΑ $ 14 δολάρια ΗΠΑ και 18, αντίστοιχα. Στο eBay έχω βρεθεί περίπου ΗΠΑ $ 4 και ΗΠΑ $ 6. Θα προσπαθήσει να κάνει μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μικροτσίπ για να πάρει ένα δείγμα, αλλά δεν ξέρω αν θα στείλει στη Βραζιλία. Πολλές ευχαριστίες, οι άνθρωποι.

Εδώ είναι μια λίστα των μεγάλων διανομέων της Microchip προϊόντων στη Βραζιλία: [URL = "http://www.artimar.com.br/esp"] Artimar, Ltda [/url] [url = "http://em.avnet .com / mcc "] Avnet κάνει τη Βραζιλία [/url] [url =" http://www.bevian.com.br "] Bevian Comercial ηλεκτρονικού Importadora LTDA [/url] [url =" http://www.farnell . com.br "] Farnell, Newark [/url] [url =" http://www.intertek.com.br "] Intertek Componentes Eletronicos Ltda. [/url] [url =" http://www.tctbrasil . com.br "] Terceirizacao Comercio E Tecnologia Εμ Semicondutores Ltda [/URL] Mouser και Μέλλον Electronics έχει επίσης γραφεία στο Σαν Πάολο, χρησιμοποιούν την κύρια ιστοσελίδα τους:. [URL =" http://www.futureelectronics.com "] Μέλλον Ηλεκτρονικά Βραζιλία [/url] [url = "http://www.mouser.com/microchip/"] Mouser Ηλεκτρονικά - Νότια Αμερική [/URL] Και εδώ είναι η Βραζιλία Σελίδα Microchip του διανομέα: - Βραζιλία [/URL] Φαίνεται δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα παραγγελία δείγματα από την Microchip ή αγορά τα προϊόντα τους μέσω του μικροτσίπ Direct. BigDog

[Quote = Οροπέδιο? 1070196] Ζω στο Μπέλο Οριζόντε, η κύρια πόλη της Minas Gerais (μία από τις 27 πολιτείες της Βραζιλίας). Εδώ έχω βρει 18F2550 18F4550 και τόσο ακριβά. Οι coust ΗΠΑ $ 14 δολάρια ΗΠΑ και 18, αντίστοιχα. Στο eBay έχω βρεθεί περίπου ΗΠΑ $ 4 και ΗΠΑ $ 6. Θα προσπαθήσει να κάνει μια παραγγελία στην ιστοσελίδα μικροτσίπ για να πάρει ένα δείγμα, αλλά δεν ξέρω αν θα στείλει στη Βραζιλία. Ευχαριστώ πολύ, οι άνθρωποι [/quote] Γεια σου, μπορεί να είναι λάθος, αλλά φαίνεται να θυμάται μιλώντας σε κάποια παιδιά από τη Βραζιλία για Pics μερικά χρόνια πριν και βεβαιωθείτε ότι δεν μπορούσε να πάρει τα δωρεάν δείγματα από την Microchip -. Φαίνεται ότι υπάρχουν λίγες ήσυχες countires μικροτσίπ δεν θα κυκλοφορήσει στην, αν και ίσως τα πράγματα σήμερα, μπορεί να έχουν αλλάξει, εάν έχουν μεγαλύτερη παρουσία στη Βραζιλία. Στην τιμή των 18 δολαρίων απλά για ένα τσιπ pic, για σχεδόν τα ίδια χρήματα θα έμπαινα στον πειρασμό να αγοράσετε ένα πλήρες PICkit2 Κλώνος από Σίγουρα Ηλεκτρονικά, δείτε τις τιμές τους μέσω Ebay απλά αναζήτηση για "PICkit2" Το κύριο μειονέκτημα της έκδοσης DIY είναι η έλλειψη αυτόματης ανίχνευσης τάσης / προσαρμογή, καθώς και όλο το χρόνο και κόπο για να χτίσει ένα δεν είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο, πολύ καλύτερο να έχουμε ένα αξιόπιστο έτοιμα progammer / διορθωτής και θα σας βάλει προσπάθειες με τις πραγματικές έργα pic - πολύ πιο διασκεδαστικό!

Συμφωνώ για τα χρήματα, χρόνο και κόπο για την αγορά ενός πραγματικού ή και κλώνο του σχεδιασμού ενός ή ICD PICkit κάνει πολύ νόημα. Μετά ψάχνουν για κάποιες από τις τιμές των προϊόντων από την Microchip της Βραζιλίας Διανομείς που δημοσιεύτηκε στο παρελθόν, τι καταλαβαίνω, το Οροπέδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο Βραζιλιάνος Farnell, Newark Γραφείο πωλεί το PIC18F2250 σε συσκευασία DIP για πάνω από $ 12 δολάρια. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των παγκόσμιων αγορών και τα μεγάλα εμπορικά πλεονάσματα. Αναρωτιέμαι πόσα από ένα σφυροκόπημα τα στοιχεία που λαμβάνονται στο Τελωνείο τους θα λάβουν; BigDog

Γεια σου, Λοιπόν για μένα ένας Σίγουρος PICkit2 θα είναι απαλλαγμένα από κάθε εισαγωγή / έθιμο επιβαρύνσεις ως όριο μας είναι GB £ 18 / δολαρίων ΗΠΑ 29 Ωστόσο, ακόμη και αν ήταν πάνω από τις τοπικές όριο εισαγωγής σας θα εξακολουθεί να πάρει κατά πάσα πιθανότητα αν και εντάξει ως πολλοί προμηθευτές Άπω Ανατολή γνωρίζουν καλά τις τοπικές tarrifs σας και επιλέξτε το τελωνειακό έντυπο με τιμή κάτω από την τοπική σας όριο, - άτακτο αλλά ωραία!

Η ειρωνεία είναι ο πρόεδρος της Βραζιλίας Dilma Rousseff ήταν ακριβώς επάνω εδώ σε αυτή τη χώρα συζητούν ορισμένα από τα θέματα του εμπορίου. @ Οροπέδιο Είσαι φοιτητής; Αν ναι, Microchip προσφέρει στους φοιτητές το 25% από εργαλεία ανάπτυξης τους, οι οποίοι έχουν μια ακαδημαϊκή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Επίσης, κρατήστε ένα μάτι στον ακόλουθο δικτυακό τόπο, να παραθέτει τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις Microchip. Για παράδειγμα, Microchip πωλούσε το PICkit3 στην ασιατική αγορά για RMB88/US 13,99 δολάρια, που είναι το 70% από τη λίστα. [URL = "www.microchipdeals.com"] Microchip προσφορές [/URL] Έχω επικοινώνησε επίσης με έναν φίλο που ζει στη Βραζιλία και ζήτησε για οποιαδήποτε σύσταση που μπορεί να έχει. BigDog

[Quote = bigdogguru? 1070228] Έχω επικοινώνησε επίσης με έναν φίλο που ζει στη Βραζιλία και ζήτησε για οποιαδήποτε σύσταση που μπορεί να έχει. [/Quote] Γεια σου Big φίλος, Όπως είπα, dont't λειτουργεί πια με πυρήνα ΣΜΕ οικογενειάρχης, από sugestions μου θα μπορούσε να καταστεί άνευ αντικειμένου, λόγω της πιο Βραζιλίας προμηθευτές ηλεκτρονικών δεν επιβιώνουν και πολύ καιρό. Οροπέδιο, θα μπορούσα να Συνιστούμε να έχετε πρόσβαση ASM51 φόρουμ, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά άτομα που εργάζεται με PIC οικογενειάρχης (είμαι ακόμα μεσολαβητή για ορισμένα θέματα υπάρχει). Ελπίζω αυτό μπορεί να είναι χρήσιμα. + + +

Έχω ερευνήσει την Microchip Άμεση ναυτιλιακή πολιτική. Μπορούν να μεταφέρει πέντε ή έξι χώρες της Νότιας Αμερικής, τη Βραζιλία, δυστυχώς, δεν είναι στη λίστα τους. Έτσι μοιάζουν να είναι σωστές wp100.

Γεια σου Big, πρόστιμο; Είμαι φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στο Ομοσπονδιακό Κέντρο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Θα μου ρωτήστε τον προϊστάμενό μου, πώς μπορώ να κάνω ένα ακαδημαϊκό email γιατί ξέρω ότι είναι δυνατό, αλλά ποτέ δεν γίνονται ένα. Μετά Έχω το e-mail, ξέρεις τι πρέπει να κάνω; Η τελωνειακή πολιτική στη Βραζιλία είναι μια μικρή σύγχυση. Πρέπει να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό (60%) για κάθε προϊόν που εισάγεται από οποιαδήποτε χώρα, εξαιρούνται τα μέλη της Mercosul. [Quote = andre_teprom? 1070534] Οροπέδιο, θα μπορούσα να Συνιστούμε να έχετε πρόσβαση ASM51 φόρουμ, όπου μπορείτε να βρείτε πολλά άτομα που εργάζεται με PIC οικογενειάρχης (είμαι ακόμα μεσολαβητή για ορισμένα θέματα υπάρχει). Ελπίζω αυτό μπορεί να είναι χρήσιμα.
Hiho, Αντρέ, πρόστιμο; Στο ASM51 φόρουμ, είναι andre_teprom το ψευδώνυμό σας επίσης; Gonna ι βιβλιοθήκης στο ASM51 για μερικές συμβουλές για την οικογένεια ΣΜΕ. Σας ευχαριστώ πολύ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back