pic16f628 κινείται υπογράψει μήνυμα οθόνη.

O

OBIALOR

Guest
Για ορισμένα από τα μέλη μας που ενδιαφέρονται για pic κινείται μήνυμα σαν κι εμένα,, θα πρέπει να επισκεφθείτε την http://www.josepino.com υπάρχει μια ενδιαφέρουσα κύκλωμα εκεί και έχω κατασκευάσω μόνος μου και δουλεύει μια χαρά , το διάγραμμα που περιλαμβάνεται με hex αρχείο, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε icprog λογισμικού για να γράψουν το δικό σας μήνυμα στην περιοχή EPROM. το απλό.

Γεια OBIALOR, Νίκαια εργασία αλλά εάν u χρήση 74HC595 (Διπλό ρυθμιστικό στροφή μητρώο), αντί του 74HC164 u μπορεί να χρησιμοποιήσει το κύκλωμά σας ως Γενικός Εμφάνιση μηνύματος δίπλα από τη χρήση του ως Moving οθόνη μηνύματος. Regards, Α. Αμπάς

ναι Ahmad, ότι, είναι ο λόγος δείχνω το κύκλωμα εδώ έτσι ώστε να μπορούμε να την αναπτύξετε περισσότερο, μπορεί να σας δώσει κάποιες discription για το πώς να χρησιμοποιήσετε 74hc595., αν και σπανίζουν στην περιοχή μου.

γεια σε όλους cany κάθε 1 pls να μου δώσει απλή 5 βόδι 5x7 π.χ.: 25x7 σε pic16f628 με σχηματική και κωδικό, ώστε να μπορώ να καταλάβω για το πρωτότυπο θα είναι μεγάλη χάρη βοήθεια

γεια σε όλους cany οποιαδήποτε bedy να μου πείτε τη διαφορά Περιοδο 74ls164 και 74hc164 Μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για 74ls164 με 74hc164

[QUOTE = NeoMatrix? 429948] γεια σε όλους cany οποιαδήποτε bedy να μου πείτε τη διαφορά Περιοδο 74ls164 και 74hc164 Μπορώ να χρησιμοποιήσω αντί για 74ls164 με 74hc164 [/quote] 74LS164 είναι χαμηλή ταχύτητα .. από την άποψη της κ. .. και HC σειρά τους είναι η υψηλή ταχύτητα .. που σημαίνει να πει εάν εφαρμόσουν την οθόνη σας χρησιμοποιώντας 74ls164 δεν μπορείτε να δείτε την οθόνη σας ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back